Péče o těloPřírodní léčba

Tato směs pomůže vyléčit vaše klouby, záda a bolesti nohou

Tento recept je velmi starý, ale působí jako nějaké kouzlo. Jestliže i vás trápí bolesti zad, nohou a kloubů, pak je tento recept ideální právě pro vás. Skvěle pomůže od bolesti a nemusíte do sebe cpát chemii a jiné látky, které najdete v běžných lécích.

Organická želatina

Ano, odpověď na vaší otázku je organická želatina. Jde o produkt živočišného původu a získává se při zpracování pojivové tkáně velkých rohatých hospodářských zvířat. Tyto pojivové tkáně jsou kosti, šlachy, chrupavky a kolagen. Má pozitivní vliv na stav vnitřních vláken.

Želatina má dvě aminokyseliny, prolin a hydroxyprolin; obě mají pozitivní vliv na obnovu pojivové tkáně. Zvyšují růst a rozsah pojivové tkáně, což je důležité pro nemocné klouby. Želatina je skvělým pomocníkem pro bolest zad, kloubů; pokud i vy trpíte těmito bolestmi, pak je želatina správnou volbou.

Na co přesně je organická želatina dobrá?

  • Zpevňuje klouby
  • Poskytuje pružnost
  • Posiluje šlachy a vazy
  • Zvyšuje duševní schopnosti
  • Posiluje srdeční sval
  • Zabraňuje rozvoji osteoartrózy a osteoporózy
  • Zlepšuje růst a strukturu vlasů a nehtů
  • Udržuje pokožku zdravou

Recept:

Ingredience:

  • 150 g jedlé želatiny
  • Voda

Postup:

V každém obchodě najdete sáčky se 150 g želatiny; to je ideální na léčbu pro jeden celý měsíc. Ve večerních hodinách smíchejte pět gramů želatiny ve ¼ šálku studené vody (ideálně z lednice). Zamíchejte a nechejte do rána odstát na lince. Želatina během noci nabobtná do želé.

Následně ráno tuto směs konzumujte na prázdný žaludek. Jestliže vám samotná želatina chutnat nebude, pak doporučujeme přidat do džusu, smíchat s medem a vodou nebo přidat do jogurtu či zakysané smetany. Zkrátka vyberte si to, co je pro vás nejlepší, co rádi konzumujete ráno.

Jde o skvělý nápoj, který v těle pracuje a pomáhá snižovat bolest v kloubech, zádech, nohou, krku a podobně. Tento nápoj pomáhá snížit nebo úplně odstranit všechny bolesti, například také bolesti v páteři. Po týdnu pravidelného využívání této léčby se váš zdravotní stav výrazně zlepší.

Tato léčba trvá jeden měsíc, během něj se vám může podařit odstranit bolest. Tuto léčbu po šesti měsících opakujte. Tento způsob vám pomůže obnovit přirozené „mazání“ kloubů, jenž vás tak logicky nebudou bolet a pohyb bude pro vás bezproblémový.

V dnešní době mnoho lidí sahá ihned po lécích, jakmile se objeví bolest. Ty jsou samozřejmě dobré, pomohou odstranit problémy, ale není to jediné řešení. Přírodní recepty mohou pomoci od bolesti a také od příčiny bolesti. Možná budete mít ze začátku pochybnosti; vydržte první týden a uvidíte, že na sobě pocítíte mírné zlepšení. Bolest bude menší nebo úplně zmizí!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button