Péče o těloPřírodní léčba

Česnek nebo med na lačný žaludek je přírodní zázrak

Není pochyb o tom, že je česnek stále velmi populární přísadou v kuchyni, protože je součástí řady skvělých jídel. Obvykle se přidává pro zvýraznění chuti, ale je také znám pro své silné léčivé vlastnosti. Zejména, když je konzumován syrový.

Česnek zabírá proti řadě nemocím

Česnek je skvělý proti ateroskleróze, srdečnímu infarktu, vysokému krevnímu cholesterolu a krevnímu tlaku a také proti ischemické srdeční chorobě. Kromě toho je znám pro své skvělé účinky na kašli, nachlazení, chřipce, senné rýmě, houbovým infekcím a cestovatelskému průjmu. Navíc je skvělý pro detoxikaci a posílení imunitního systému.

Pokud se rozhodnete konzumovat syrový česnek, ujistěte se, že ho jíte na lačný žaludek. Plný žaludek není schopen absorbovat všechny jeho pozitivní účinky. Chcete-li zlepšit své zdraví a posílit vaši imunitu, měli byste se podívat na následující recept z česneku a medu.

Přírodní lék z česneku a medu

Na přípravu budete potřebovat:

  • 2 až 3 stroužky česneku
  • lžíce medu
  • hřebíček

Nadrťte hřebíček a stroužek česneku. Promíchejte vše s medem. Každý den konzumujte jednu lžičku po ránu.

Dále pro vás máme silné tonikum, které vám vyléčí bolest v krku, chřipku a nachlazení. Pro jeho přípravu budete potřebovat:

  • 5 stroužků česneku
  • lžíci zázvoru
  • jablečný ocet
  • citron
  • 2 červené chilli papričky

Nakrájejte a rozdrťte všechny ingredience a smíchejte je dohromady ve skleněné nádobě. Nechte menší prostor u víka sklenice a uchovávejte ve spíži. Každý den poté konzumujte lžičku tohoto přírodního léku, který vám pomůže s celou řadou nemocí.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button