Péče o těloPřírodní léčba

Aplikujte si pleťovou masku z jablečného octa a jedlé sody a zbavte se akné

Vzhled vaší pokožky na obličej má velký význam pro váš celkový dojem, který necháváme na druhých lidech. Naše tvář je obrazem naší duše, spokojenosti a životního stylu který vedeme.

Krásná pleť vyžaduje neustálou péči, ať už se jedná o účinné pleťové výrobky nebo zdravý životní styl.

Mnoho faktorů ovlivňuje kůži na obličeji a spousta lidí se potýká s problémy, jako jsou jizvy, akné, vrásky, pupínky a skrvny.

Chcete-li obnovit krásu a vitalitu kůže, nemusíte si pořizovat drahé komerční výrobky, které nejsou tak účinné, jak tvrdí reklama. Navíc jsou nabité škodlivými chemikáliemi. Máme však pro vás skvělé, jednoduché a přírodní řešení, které očistí vaši pleť a udrží jí svěží a mladou. To vše bezpečnou cestou a bez zbytečných chemikálií.

Maska, kterou si dnes společně připravíme, je plná přírodních složek, které jsou pro pleť bezpečné a zdravé. Odstraňuje mastnoty a pokožku nechává krásně zdravou a hladkou.

Hlavními složkami jsou soda a jablečný ocet, jež naleznete ve vaši kuchyni. Jednoduché ingredience však mají skvělé účinky.

Jak připravit masku na obličej

Na přípravu masky budete potřebovat:

  • bikarbonát sodný
  • jablečný ocet
  • med
  • ½ citronu

Přidejte čajovou lžičku jablečného octa do poloviny sklenice vody. V jiné nádobě přidejte jedlou sodu a pomalu přimíchejte směs vody a octa. Přidejte šťávu z polovinu citronu a dobře promíchejte, dokud nezískáte homogenní směs.

Před použitím svoji pokožku dobře omyjte v horké vodě, abyste otevřeli póry a zbavili se všech zbytků makeupu. Poté aplikujte masku pomocí suchého hadříku. Masku aplikujte rovnoměrně na obličej a nechte ji působit zhruba 5-10 minut. Následně ji umyjte teplou vodou a poté studenou, abyste zavřeli póry.

Během krátké doby získá vaše pleť krásnou, přirozenou a zdravou strukturu.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button