OstatníPéče o tělo

Vytvořte si tento lék a zbavte se břišního tuku!

Všichni řešíme, jak vypadáme, mnoha ženám se honí hlavou, jestli nejsou v těch kalhotách moc tlusté, zda jsou v tom tričku krásné a nekoukají jim zbytečně někde nepříjemné faldíky. Taky to znáte? Vyklenuté břicho nikdo nemá rád, proto jestliže se objeví, pak jednoduše nasadíte hladovku. To je však špatně, hladovka není vůbec dobrá dieta, spíše vám pak, v konečném důsledku, ublíží.

Redukční nápoj, který pomáhá

Na trhu najdete spoustu produktů, které mohou pomoci v hubnutí, existuje jich opravdu velká spousta. Jsou drahé, komerční, mohou způsobovat nežádoucí účinky a obsahují různé látky. Není tedy divu, že hledáte jiný způsob. A právě v takové chvíli mnohé ženy sáhnou po hladovce. Namísto hladovky si připravte tuto domácí redukci. Nejenže si pomůžete od klenutého bříška, ušetříte peníze a nebudete svému tělu dopřávat chemii, ale také můžete pomoci svému žaludku. Ingredience, které jsou v této redukci obsaženy nejsou škodlivé. Jak si tento jednoduchý recept připravit?

Ingredience:

  • 1 šálek se směsí heřmánku, rozmarýnu a levandule
  • Horká voda
  • Prostěradlo
  • Nepromokavá plachta

Postup:

Vezměte větší misku nebo kbelík, dejte do něj horkou vodu a přidejte všechny bylinky. Nechejte je ve vodě stát pět minut. Bylinky se tak vzdají svých vlastností ve prospěch vody. Mezitím položte na postel, pohovku nebo na zem sprchový závěs nebo nepromokavou plachtu.

Nyní dejte prostěradlo do kbelíku či misky a namočte do směsi bylin. Omotejte jej okolo břicha a omotejte okolo sebe sprchový závěs nebo nepromokavou plachtu, kterou máte na pohovce. Po deseti minutách odstraňte sprchový závěs, prostěradlo a osušte ručníkem.

Jde o velmi účinný způsob, jak snížit tuk a to teplem a vlastnostmi, které bylinky poskytují. Uvidíte, jak rychle bude vaše bříško ploché a to dokonce bez diet a cvičení. Výsledky vás opravdu nadchnou!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button