DetoxikaceJídlo a stravováníPřírodní léčba

Posilněte svou imunitu pomocí nápoje jen ze 3 surovin

Potřebujete posílit imunitu? Stále častěji vás trápí rýma a bolest v krku? Chcete jednou provždy zatočit se všemi viry a bacily, které na vás útočí? Tento nápoj je tím nejlepším pomocníkem!

Smoothie s kiwi

Ingredience:

  • 1 zralé kiwi
  • 200 ml jogurtu
  • špetku skořice

Postup:

  1. Kiwi očistíme, umyjeme, nakrájíme na menší kousky a dáme do mixéru.
  2. Přidáme jogurt a skořici (jogurt zvolte dle své chuti, na obsahuj tuku tolik nezáleží, ale lepší jsou samozřejmě spíše méně kalorické varianty).
  3. Rozmixujte dohladka.
  4. Perfektní pomocník k posílení imunity je na světě!

Jak to funguje?

Kiwi

Obsahuje v průměru až 75 mg vitamínu C a 2,5 mg vlákniny. Čistí cévy a přechází tvorbě krevních sraženin. Pravidelná konzumace tak upevňuje zdraví a přispívá přirozené obranyschopnosti organismu.

Jogurt

Udržuje v pořádku střevní mikroflóru, která je pro zdraví celého organismu naprosto zásadní. Bez zdravých střev, které umí dobře zpracovávat přijaté vitamíny a minerály to totiž nepůjde.

Skořice

Obsahuje vápník, draslík, železo, hořčík, zinek či fosfor. Má antiseptický účinek a stimuluje správnou produkci inzulinu a tím i látkovou výměnu. V zimě navíc výborně prohřívá organismus a dodává mu novou energii.

Vyzkoušejte toto smoothie a už se netrapte s neustálými virózami. Vaše tělo to s pomocí tohoto nápoje zvládne levou zadní!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button