Péče o těloPřírodní léčba

Co se stane, když budete každé ráno popíjet citronovou šťávu a olivový olej?

Ráno má snad každý z nás nějaké ty rituály. Někdo vyskočí z postele ihned po zazvonění budíku, jiný jej odkládá a potřebuje se probrat a někdo zamíří rovnou do sprchy, která dodává energii do dalšího dne. Stejné je to i se snídani; zatímco někdo nevyjde z domu bez snídaně a nezbytného zeleného čaje, jiný snídá během cesty do práce nebo v práci. A pak jsou tady i takoví, kteří nesnídají vůbec, nebo si dají jen kávu.

Toxiny v těle

Toxiny, které se mohou do těla dostávat, působí na vás negativně. Často se stává, že vypadáte staře a unaveně, nemáte energii, náladu. Chcete-li mít plno energie, působit a cítit se mladě a zdravě, pak musíte tyto toxiny z těla co možná nejrychleji odstranit! Přemýšlíte, jak na to? Nebojte, není to až tak těžké!

Detoxikace těla může být provedena jednoduše, nemusíte utrácet velké částky za různé detoxikační procedury a metody, nemusíte kupovat a následně polykat všechny možné druhy pilulek a do těla tak dostávat další látky. Nejlepší je přírodní a jednoduché řešení, které je velmi účinné.

Odstranění toxinů

Neutralizace toxinů z těla je ideální volba. Pomůže vám to cítit se lépe, zdravěji. Budete mít dostatek energie na celý den, vaše pokožka bude vypadat velmi dobře. Vše, co budete k přípravě potřebovat, je olivový olej a citron. Jakmile vyzkoušíte tuto směs, nebudete už chtít nic jiného!

Pomůže vám v odstranění únavy, špatné nálady. Poskytne tělu potřebnou energii, vaše tělo bude připravené k celému dni (který může být i hektický). Pokožka bude působit zdravě a svěže. Tento prostředek se využívá již po staletí a to zejména k léčbě mnoha zdravotních problémů.

Skvělá kombinace pro vaše zdraví

Kombinace citronu a olivového oleje se využívá pro zdraví a kosmetiku. Umí posílit a odstranit mnoho zdravotních problémů, které vás trápí. Díky esenciálním mastným kyselinám, které snižují vysoký cholesterol, extra panenský olivový olej úspěšně detoxikuje lidské tělo. Měl by tedy být základním prvkem vaší každodenní stravy.

Citron je zase jedním z nejzdravějších plodů na planetě. Obsahuje spoustu živin, antioxidantů a vitamínů. Ty následně zlepšují vaše zdraví a pomáhají vám předcházet různým chorobám, nemocem a obtížím. Citrony jsou bohaté na vitamín C a vitamín B.

Citron dále obsahuje fosfor, bílkoviny, draslík, sacharidy a také flavonoidy. Ty mají silné antioxidační vlastnosti. Z těchto důvodů se tato směs stává opravdu silnou a efektivní. Pomáhá léčit četná onemocnění a zabraňuje tak různým zdravotním problémům a komplikacím.

Směs plná antioxidantů

Vše, co musíte udělat, je zkombinovat jednu lžíci obou ingrediencí a vzít si směs ráno, na prázdný žaludek. Citron i olivový olej obsahují opravdu mnoho antioxidantů, které bojují proti nadbytku volných radikálů v lidském těle. Chrání tak zdravé buňky před poškozením a neutralizací toxických látek. Antioxidanty pomáhají také vyčistit játra a velmi účinně působí při odstraňování toxinů z vašeho těla. Odborníci se také shodují, že mohou pomoci v léčbě mnoha zdravotních problémů. Jakých?

Čistí játra, ledviny a žlučník

Konzumace směsi citronu a olivového oleje na prázdný žaludek každé ráno pomáhá bránit růstu žlučových kamenů. Tuto směs dejte do sklenice vody a konzumujte hodinu před snídaní. Pomáhá skvěle detoxikovat ledviny, játra a žlučník.

Kardiovaskulární problémy

Vzhledem k vysokému obsahu mastných kyselin v olivovém oleji tato směs zabraňuje kardiovaskulárním problémům a je neuvěřitelně užitečná při léčbě srdečních problémů. Olivový olej je nezbytný pro léčbu špatného cholesterolu a také pomáhá k lepší cirkulaci krve.

Zácpa

Kombinace olivového oleje a citronu působí jako trávicí maziva a aktivuje funkci jater a žlučníku. Tento jednoduchý prostředek funguje zevnitř jako silný antioxidant a pomáhá vyčistit vaše tělo od problematických toxinů. Skvěle umí odstranit odpadní materiál.

Revmatické problémy

Tato směs olivového oleje a citronu má silné protizánětlivé vlastnosti. Ty mohou pomoci při zánětlivých onemocnění v těle, jako například dna nebo revmatismus. Snižuje dále také bolest kloubů a tuhost, brání tvorbě kyseliny močové ve vašich kloubech.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button