Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

5 nápojů, které pomohou vyvážit hladinu pH během pěti dní

Zdraví je pro každého člověka velmi důležité, je jen jedno, a proto je nutné o něj pečovat a udržovat ve správném chodu. Zdravotní problémy se mohou objevovat velmi často a je jen na každém z vás, jak si s nimi poradíte. Mnoho lidí ihned sahá po pilulkách, lécích a podobně. Jde to však i přírodní cestou, bez zbytečných chemických látek, které by mohly negativně ovlivňovat vaše tělo. Jaká je ta přírodní cesta?

Problémy se zdravím

Můžete řešit problémy s chronickým zánětem, kožními problémy nebo jen problémy se střevem. Tento jednoduchý nápoj vám pomůže. Ovšem to není vše, co umí. Může pomáhat vašemu tělu tím, že vyrovnává hladinu pH. A to je často velmi důležitý krok.

Jak tento nápoj pomůže?

Podobně jako všechny detoxikační nápoje se i tento zakládá na využití ingrediencí, především využití jejich přínosů. Přísady, které najdete v tomto nápoji, jsou vysoké alkalické. Alkalická strava podporuje lepší energii, lepší spánek a celkově posiluje a vylepšuje zdraví střeva. Zabraňuje tak vzniku mnoha zdravotních problémů, které vás mohou trápit.

Když se hladiny pH v těle zvyšují, může to podpořit růst plísní a kvasinek ve vašem těle. Pokud k tomu dojde, pak to způsobuje pálení žáhy a mnoho dalších poruch refluxu kyseliny. Schopnost těla detoxikovat těžké kovy a opravit poškození buněk posiluje vaše tělo, pomáhá mu k odolnosti; nebude tolik náchylné k nemocem.

Alkalické tělo

Proto je i velmi důležité zajistit, aby vaše tělo bylo vždycky alkalické. Právě detoxikační nápoje jsou skvělými nástroji pro tento proces. Jestliže potřebujete vyvážit hladinu pH ve vašem těle, sáhněte po detoxikačním nápoji. Můžete sáhnout právě po nápoji, který vám nyní přinášíme. Jak si jej připravit?

Ingredience:

  • Šťáva z jednoho citronu
  • 1 čajová lžička aloe vera
  • 1 čajová lžička surového organického medu
  • Několik lístků máty
  • Několik lístků bazalky
  • 1 čajová lžička jablečného octa
  • 2 šálky vody

Postup:

Smíchejte ve sklenici nebo ve džbánu všechny ingredience a máte hotovo. Nejlepší je vypít tento lék na prázdný žaludek, abyste z něj získali všechny výhody. Ráno na lačný žaludek nebo večer před spaním.

Tento nápoj je dobré konzumovat po dobu pěti dní. Uvidíte, jak skvělé pozitivní výsledky pro lidské tělo má.

Co každá složka poskytuje vašemu tělu?

Citron – je bohatý na minerály, vitamíny (například známý vitamín C), antioxidanty. To vše hydratuje a především detoxikuje lidské tělo. Citrony zvyšují váš metabolismus, čistí vaše tělo. Výhody citronů jsou vidět především na vaší kůži, která se stává jasnější.

Aloe vera – je skvělou pomocí v boji proti mnoha nemocem, je především skvělá pro léčbu zánětů, zažívacích problémů a je prevencí před mnoha chorobami. Aloe vera je také alkalická, pomáhá vyrovnávat vaše pH v těle.

Med – jde o nezbytnou složku každého detoxikačního nápoje; skvěle pomáhá ke zdravému pH a zdravé pleti. Med má antifungální a antibakteriální vlastnosti, které pomáhají v boji proti infekci. Sladkost medu zlepšuje chuť a dodává tělu přirozenou energii.

Máta a bazalka – bazalka a máta spolu spolupracují zejména na lepší chuti a přínosech pro tělo. Bazalka je silné antibiotikum, má antimikrobiální, antifungální vlastnosti, jde o relaxační a protizánětlivou bylinu. Máta je antibakteriální, má vynikající účinky pro zdraví a trávicí ústrojí. Taktéž velmi dobře chutná.

Jablečný ocet – jde o velmi užitečnou přísadu pro lidské tělo a celkově pro vaše zdraví. Má mnoho pozitivních přínosů, například pomáhá vyvažovat a stabilizovat hodnoty pH. Umí skvěle bojovat s bakteriemi, odstraňovat akné, snižovat hladinu cukru v krvi. Skvěle umí vyrovnávat hladinu střevní mikroflóry, což je velmi důležité.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button