Péče o těloPřírodní léčba

Zlatý med: Skvělé antibiotikum udělá zázraky pro váš imunitní systém

Tato medová směs je považována za jednu z nejsilnějších přírodních antibiotik. Jde o směs, která zlepšuje imunitní systém bez použití léků. Antibiotika na předpis obsahují mnoho chemických látek, jež mohou způsobovat negativní účinky. Tato přírodní směs se vyrábí z kurkumy a syrového organického medu.

Síla kurkumy

Kurkuma má víc než sto použití, pomáhá při mnoha různých nemocech a procesech v těle. Když se navíc kombinuje se surovým a organickým medem, má skvělé účinky. Existuje mnoho klinických studií, ve kterých se používá kurkuma pro léčbu mnoha závažných onemocnění jako například Alzheimerova a Huntingtonova nemoc. Kurkuma může být použita jako antioxidant a také má vlastnosti, o kterých je známo, že snižují riziko rakoviny a pomáhá také léčit rakovinu.

Kombinace složek

Díky zkombinování těchto dvou složek získáme silnou a protizánětlivou směs, která napomáhá při posílení a budování silného imunitního systému. Tato směs se navíc může používat k léčbě bakteriálních infekcí, plísňových infekcí a virových infekcí. A co je velmi důležité, konzumace této směsi nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Tento recept navíc pomáhá také snižovat krevní tlak a pomáhá při trávení. Jak si jej připravit?

Ingredience:

  • 1 kg organického surového medu
  • 1 polévková lžíce kurkumy

Postup:

Tyto ingredience smíchejte v misce a uložte.

Jak používat tuto směs k léčbě infekcí, nachlazení nebo chřipky?

První den: Využijte každou hodinu ½ polévkové lžíce této směsi.

Druhý den: Využijte ½ čajové lžičky každé dvě hodiny.

Třetí den: Využijte ½ čajové lžičky třikrát denně.

Jak konzumovat?

Tuto směs vložte do úst a nechejte pomalu rozpustit.

Jak tuto směs konzumovat při léčbě respiračních problémů?

V průběhu týdne využívejte ½ čajové lžičky třikrát denně a opět vložte směs do úst a nechejte pomalu rozpustit. Tuto směs můžete přidat do čaje, do mléka, pokud potřebujete.

Užitečné tipy pro využití směsi zlatého medu:

Tato směs je velmi užitečná pro plíce a krk, když ji budete užívat před jídlem. Budete-li užívat při jídle, pak je velmi účinná pro váš trávicí systém. Konzumace po jídle poskytuje skvělý přínos pro tlusté střevo a ledviny. Využití medu zvyšuje účinky této směsi.

Jestliže užíváte nějaké léky a máte vážné zdravotní potíže, pak doporučujeme poradit se s praktickým lékařem předtím, než tuto přírodní a alternativní metodu vyzkoušíte.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button