Ostatní

Magický šampon: Vlasy budou růst jako divé

Řídnutí a vypadávání vlasů je problém, který trápí mnoho lidí. Každý se s tímto problémem snaží bojovat po svém. Někdo utrácí za drahé vodičky, séra a šampony, které ale nemusejí být vždycky stoprocentní. Namísto toho můžete vyzkoušet přírodní recept, který nestojí moc peněz a je velmi účinný! A co víc, nijak neubližuje vlasům a nepoškozuje je!

Ricinový olej

Jedním z nejúčinnějších olejů, které pomáhají s vypadáváním vlasů, je právě ricinový olej. V průměru vlasy rostou asi o půl palce každý měsíc. Budete-li pravidelně využívat ricinový olej, vlasy mohou růst 3 – 5 krát rychleji. Ricinový olej obsahuje velké množství kyseliny ricinolejové – nenasycené omega – 9 mastné kyseliny. To v kombinaci s omega-6 a 9 mastné kyseliny proniká do vlasů a kořínků. Tím pádem je vyživuje, obnovuje jejich optimální zdraví a podporuje růst vlasů.

Ricinový domácí šampon

Je to velmi snadné a jednoduché. Stačí využívat ricinový domácí šampon a rázem získáte lepší, zdravější a delší vlasy. Kromě vlasů jako takových bude mít ricinový olej vliv i na vlasovou pokožku. Podporuje rychlejší růst vlasů a přispívá ke zlepšení prokrvení folikul. Stálé využívání ricinového oleje může vést ke snížení roztřepených vlasů. Rovněž má vliv na poškození vlasů, vrací je do původního stavu a hydratují vlasy. Tento šampon můžete jednoduše vyrobit doma. Jak?

Ingredience:

  • 3 lžíce ricinového oleje
  • 40 ml Kastillie mýdla
  • 2 lžíce kokosového mléka
  • 30 ml olivového oleje
  • 15 ml medu

Postup:

Vezměte mísu a do ní postupně přidejte všechny výše zmíněné ingredience. Pečlivě smíchejte do hmoty a máte hotovo! Nyní už můžete používat jako běžný šampon na vlasy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button