Péče o těloZdravé tipy

Domácí bylinné sérum proti vráskám!

Tento bylinný olej je úžasný pro pokožku, zpomaluje projevy stárnutí, vypíná pleť a vyživuje ji. A navíc je zcela přírodní, takže chemické krémy už nepoužívám.

Mnozí moji přátelé se obracejí na botox, ale nechci dát tolik peněz za injekci „bakteriálního toxinu botulinu“ do mého obličeje. Chtěla jsem najít přirozenou cestu jak zmírnit vrásky.

Tento bylinný olej je úžasný pro pokožku. Je poněkud drahý (i když si myslím, že je stále levnější než „bakteriální toxin botulín“), ale ta vůně je neuvěřitelná a funguje ještě víc.

Také je potřeba jen malé množství každý den, takže má malá láhev by měla vydržet přibližně 6-8 měsíců a je to jediný hydratační krém, který potřebuji.

Přísady do bylinného oleje na tvář

Speciální směs olejů v tomto receptu je zvláště vhodná pro pokožku:

Arganový olej

Růže esenciální olej

Levandulový esenciální olej

Kadidlový esenciální olej

Myrhový esenciální olej

Důležité je koupit opravdi Bio esenciální olej, který je určený i na pokožku. A vše smíchat ve stejném poměru. Například od každého druhu 15 kapek, ale množství jaké si zvolíte je na vás.

Další skvělou věcí na tomto receptu je, že to trvá jen několik vteřin, protože jen smícháte oleje s jinými oleji a není potřeba žádná voda nebo emulze.

Použiji dvě kapky oleje po vyčištění obličeje každý večer nebo ráno. Vůně neuvěřitelná a miluji vůně olejů, když jdu spát, nebo když ráno pracuji.

Pokud hledáte přírodní prostředek anti-stárnutí a kůži vyhlazující sérum nebo olej na tvář, zkuste toto!

Složení oleje na obličej:

57 ml arganového oleje

15 kapek každého oleje z růží, levandule, kadidla i myrhy

Jak vyrobit rostlinný olej na obličej:

Smíchejte všechny přísady do malého skleněné láhve s kapátkem nebo do lahve, která může uvolňovat pouze jednu kapku nebo dvě.

Používejte 2-3 kapky denně podle potřeby na obličeji.

Poznámka: Pokud máte sušši pokožku, můžete použít jiný olej, jako je jojoba, olivový nebo makadamiový.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button