Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Úžasné skořicovo – ananasové smoothie pro posílení těla

Stárnutí je přirozený proces, který má vliv na celkovou fyzičku. Nezvládáte tolik, kolik jste zvládli před dvaceti lety a jak vás okolí straší, bude ještě hůř. Kolenní klouby zažívají také celkový pokles, jsou opotřebované, snižuje se maz v kloubech, což způsobuje, že vazy a šlachy jsou méně flexibilní. A to celkově snižuje pohyblivost.

Pomoc pro lidské tělo

Můžete samozřejmě vyzkoušet spoustu doplňků stravy, které slibují zázraky, ale my doporučujeme zajistit větší flexibilitu kolenům. Jde o velmi důležité klouby, které budete potřebovat. Během dne pomáhají při stání, chůzi, běhu i skákání, správně udržují polohu vašeho těla. Chcete-li, aby vaše tělo bylo pořád zdravé a vaše klouby získaly pružnost, musíte se o klouby starat.

Přinášíme zcela přírodní smoothie, které je nabito vitamínem C, oxidem křemičitým, bromelinem a hořčíkem. Tyto složky mají silné protizánětlivé vlastnosti, které snižují bolest. Jde o přírodní lék, který pomáhá udržovat kolenní vazy, což zvyšuje kvalitu života a celkově kvalitu pohybu. Jak si toto skvělé smoothie připravit?

Ingredience:

  • 1,5 čajové lžičky skořice v prášku
  • 1 čajová lžička strouhaného zázvoru
  • 1 šálek čerstvé pomerančové šťávy
  • 2 šálky drcených mandlí
  • 2 šálky nakrájených ananasových kousků
  • 2 polévkové lžíce surového organického medu
  • 1 šálek filtrované vody

Postup:

Do mixéru dejte kousky ananasu, přidejte vodu, pomerančový džus, skořici, zázvor, mandle a med. Zapněte mixér a vytvořte jednoduché a chutné smoothie. Následně přelijte do sklenice, přidejte několik kostek ledu a máte směs hotovou! Doporučujeme smoothie připravit vždy čerstvé.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button