Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Citronová voda – jaké jsou její výhody?

Voda s citronem je opravdu skvělým pomocníkem pro vaše celkové zdraví. Jde o detoxikační nápoj, který je dobré popíjet ráno, ještě na lačný žaludek. Pomáhá vyrovnávat pH v lidských střevech a také reguluje pohyb střev. Potřebujete se nakopnout po ránu? Dodat do těla energii? Zrychlit svůj metabolismus? Pročistit krásně tělo? Pak bude citronová voda to pravé pro vás!

Příval energie pro tělo

Všichni jistě víme, jak skvělé a užitečné jsou pro naše tělo citrony. Podobně je na tom také med, takže dát si ráno citronovou vodu nebo medovou vodu je skvělý zvyk. Kombinací obou ingrediencí výhody spojíte! Medovo – citronová voda je poměrně populární ve světě, může snižovat toxiny, detoxikovat tělo, ale také zpomalovat stárnutí. Je to krok, který dělá spousta lidí – po probuzení vypijí sklenici vody s citronem. Co dělá tento nápoj silný? Jaké výhody může pro lidské tělo skutečně mít?

Odstraňuje toxiny

Díky své kyselé povaze může citronová voda, pomáhá odstranit toxiny. Lidské tělo hromadí mnoho toxinů, což může vést k mnoha nemocem. Tyto toxiny by měly být odstraňovány z těla den co den. Právě voda si citronem a medem může pomoci.

Zvyšuje imunitu

Silný imunitní systém bude skvěle bojovat proti bakteriím, toxinům a virům. To může znamenat celou zimu bez nachlazení. Citrony jsou bohaté na vitamín C a med zase může posilovat imunitu. Tyto dvě složky pohromadě mají skvělý vliv na vaše tělo a váš imunitní systém.

Pomoc s hubnutím

Voda s citronem a medem může skvěle pomoci při hubnutí. Nepomůže vám zázračně hubnout, to rozhodně ne, ale bude mít skvělý vliv v boji s tukovými buňkami na břiše. Když budete dodržovat správný jídelníček a pravidelně cvičit, může voda s citronem a mede pomoci při procesu spalování tuků.

Bojuje s infekcemi a viry

Medovo – citronová voda má velké antiseptické a antibakteriální vlastnosti, které pomáhají bojovat proti výskytu bakteriálním a virovým infekcím. Protizánětlivé vlastnosti pomáhají zmírnit zánět a otoky. Zklidňují podráždění vnitřních žláz, sliznic a pokožky.

Detox

Citronovo – medová voda je skvělým pomocníkem při detoxikaci. Voda s medem a citronem pomáhá detoxikovat játra a odstraňovat všechny toxiny z vašeho těla. Citronová voda s medem detoxikuje vaše tělo uvnitř a také pomáhá pokožce vypadat jasnější a čistší.

Snižuje otok a bolest

Máte problémy se svalovým otokem a bolestí? Může to napravit právě medová voda s citronem. Snižuje otok a také nepříjemné bolesti. Citronová voda s medem funguje hypertonicky, což znamená, že napomáhá odtoku vody z postižené tkáně. Snižuje se otok a bolest.

Bohatý v polylutrientech

Phytonutrienty poskytují antioxidační a protizánětlivé účinky, které mohou pomoci udržet správné a pevné zdraví. Jsou nezbytné pro udržení zdravého metabolismu a také zdravého těla.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button