Jídlo a stravováníPéče o těloPřírodní léčba

Vypijte tento nápoj po každém jídle a velmi rychle se zbavíte přebytečného tuku

Grapefruit je známý jako antioxidant a také pro své silné antibakteriální vlastnosti. Je bohatý na vitamín C, obsahuje vitamíny A, B, D, E a vápník, fosfor, hořčík, mangan, zinek, měď a železo. Máme pro vás recept na úžasný nápoj, který vám zajistí, že zhubnete během pár dní.

Kouzelný nápoj zdraví a krásy

Co budete potřebovat:

  • jeden velký grapefruit
  • jednu lžíci medu

Rozřízněte grapefruit na polovinu, vyjměte dužinu a vložte ji do mixéru společně s lžičkou medu. Ideální je, aby byl grapefruit studený. Vše rozmixujte, až vznikne hladká směs.

Proč je dobré pít tento lahodný nápoj

Obsahuje pektin, který přispívá účinnému vylučování nadměrného cholesterolu (pokud jíte grapefruit každý den snížíte špatný cholesterol o 15,5% a triglyceridy o 27%). Také snižuje hladinu inzulínu v krvi a stabilizuje metabolismus.

Dále obsahuje lykopen, který pomáhá v boji proti toxinům a škodlivým látkam v těle. Několik nápojů během dne vždy po jídle (zhruba 20 minut po jídle) dokáže spálit téměř polovinu kalorií získaných během jídla. Kromě toho má zázračné účinky na hypertenzi a kardiovaskulární onemocnění. Kromě toho obsahuje grapefruit řadu přísad, které pomáhají bojovat proti nachlazení, srdečním chorobám a také je skvělý, jako prevence rakoviny.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button