Péče o těloPřírodní léčba

Zabraňte bolesti kloubů pomocí jednoduchého receptu

Mnoho lidí na světě trpí bolestí kloubů a nohou. Mladí tyto problémy zatím nemusí řešit a zdraví kostí jim většinou ohrozí jen zlomenina. Nicméně s přibývajícím věkem se dostaví potíže, které zpomalují náš pohyb a vyžadují více pozornosti a péče.

Starší osoby trpí bolesti kostí, kloubů a svalů

Jak stárneme, naše tělo se mění. Náš pohybový aparát není tak hbitý, jako dřív. Nedosáhneme optimálních výkonů a často se setkáme se ztuhlostí svalů a kloubů. V důsledku toho je lidské tělo náchylnější na zlomeniny kostí a další zranění.

V tomto článku vám ukážeme recept, který vylepší stav vašich kostí, svalů a kloubů. Pokud vám nechybí trpělivost a vydržíte, brzy pocítíte zlepšení.

Tento návod je velmi oblíbený již celá léta. Naše babičky jej využívají po mnoho let. Účinky jsou neuvěřitelné a velmi rychlé. Vzhledem k tomu, že stačí pouze pár surovin, jedná se o levné a jednoduché řešení na přípravu.

Co budete potřebovat:

  • 300 mg aspirinubolesti
  • Jód (100 ml)
  • Isopropylalkohol (300 ml)

Všechny tyto složky jsou lehce k dostání v lékárně. Navíc nestojí mnoho peněz. Všechny látky mají svůj účel a např. jód má skvělé antiseptické vlastnosti, které pomáhají v boji proti různým patogenním organismům. Ty způsobují bolesti, záněty a různá onemocnění.

Jak si připravíte tento báječný lék? Nejprve v misce nebo v jiné nádobě smíchejte jód a alkohol. Poté vezměte aspirin a rozdrťte ho na jemný prášek. Nakonec vše promíchejte a nechte uležet po dobu 21 dnů. Ujistěte se, že lék zraje na temném a chladném místě.

Po uplynutí doby je lék připraven k použití. Využít ho lze jako obklad na postižené místo nebo v podobě masáží a jemného vmasírování do pokožky.

Pokud trpíte bolestmi, na nic nečekejte a ihned si běžte vyrobit tento skvělý lék. Uvidíte, jak se vaše problémy zmírní a nebudete tolik cítit bolest.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button