Péče o těloPřírodní léčba

Máme pro váš tři úžasné přípravky na roztřepené konečky vlasů

Vlasy jsou symbolem krásy a síly. Z toho důvodu je velmi důležité udržovat je zdravé za všech okolností. V tomto článku vám ukážeme jak na to. Zbavíme vás roztřepených konečků a posílíme vaše vlasy. Níže naleznete tři recepty na účinné přírodní prostředky, které vám pomohou.

Ovocná maska na vlasy

Smíchejte ¼ šálku pomerančové šťávy, 2 bílky a 1 banán v misce. Aplikujte vytvořenou směs na vlasy, nechte působit půl hodiny a poté vše opláchněte vlažnou vodou.

Olejová maska

Smíchejte ½ šálku ricinového oleje s polévkovou lžíci olivového oleje a lžičkou hořčice. Aplikujte na koneční vlasů a jemně vmasírujte. Nyní si dejte na hlavu koupací čepici a udržujte ve vlasech teplo a vlhkost. Nechte působit půl hodiny a poté si umyjte vlasy běžným způsobem.

Avokádová maska

Rozmačkejte avokádo, smíchejte ho se 3 lžícemi olivového oleje a poté aplikujte směs na konečky vlasů. Nechte působit půl hodiny a spláchněte vodou. Nakonec si umyjte vlasy jemným přírodním šamponem.

K roztřepeným konečkům dochází obvykle v důsledku častého mytí vlasů, nadměrného slunečního záření, znečištěného ovzduší a častém používání vlasových přípravků. Pokud chcete zabránit roztřepeným konečkům, nemyjte si vlasy příliš horkou vodou a nepoužívejte levné hřebeny a sponky.

zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button