DetoxikacePřírodní léčba

Nejlepší způsoby jak preventivně bojovat proti rakovině

Nejlepší způsob, jak bojovat proti rakovině, je vytvořit prostředí ve vašem těle, kde rakovina prostě nemůže přežít. Tato taktika zahrnuje udržení zdravého životního stylu a aktivní aktivitu.

Níže naleznete konkrétní návrhy a strategie, které vám pomohou vytvořit vnitřní prostředí, které neumožňuje růst rakovinných buněk.

Dobře okysličené tělo

Tím, že zajistíte, že vaše tělo je dobře okysličeno, automaticky vytvoříte životní situaci, která je nepřátelská vůči anaerobním rakovinovým buňkám. Toho se nejlépe dosáhne tím, že se často podílíte na aerobní aktivitě, zhluboka dýcháte a udržujete v těle alkalickou hladinu.

Zdravá strava

Ujistěte se, že konzumujete širokou škálu přírodních a ekologických potravin. Patří sem různé druhy organického ovoce, zeleniny a ořechů.

Vyhněte se cukru

Rakovinové buňky krmí cukr, takže čím méně máte v těle cukr, tím méně je pravděpodobné, že rakovinové buňky mohou přežít. Zvláště se vyvarujte umělých sladidel, jako je aspartam a kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy.

Vyhněte se zpracovávaným potravinám

Zpracované potraviny obsahují celou řadu ingrediencí, které jsou umělé a nejsou určeny k tomu, aby byly uvnitř našeho těla. Tím, že se vyvarujete těchto potravin, snižujete riziko, že se stanete obětí rakoviny, a celkově zlepšíte vnitřní zdraví Vašeho těla.

Zvolte organické plodiny

Při konzumaci organických plodin zajistíte, že to, co jste vložili do vaší stravy, není chemické, plné herbicidů, pesticidů, hormonů, antibiotik nebo jiných škodlivých složek. Buďte si naprosto jisti, že je potravina certifikována jako ekologická. Pokud máte prostor a čas, zkuste investovat do osobní zahrady, kde si můžete pěstovat své vlastní bylinky a vědět jistě, že produkty jsou bezpečné a zcela přirozené. Chystáte-li se konzumovat Bio potraviny, znamená to také zvolit všechy produkty osobní hygieny, které neobsahují škodlivé složky.

Vyvarujte se toxických chemikálií

To se může zdát zřejmé, ale také znamená zbavit se těch toxických chemikálií, známých také jako „čisticí prostředky“ ve vašem domě. Vyberte si přírodní a organické čistící prostředky, které nejsou plné škodlivých chemikálií. Některé přírodní prostředky, které fungují téměř na všechno, zahrnují také sodu a jablečný ocet.

Jezte více vlákniny

Vláknina je podceňována jako jedna z nejdůležitějších nutričních složek potřebných pro zdravý život jednotlivce. Průměrný dospělý potřebuje 35 gramů vlákniny denně. Získání dostatečného množství vlákniny zajistí, že vaše tělo bude včas zpracovávat věci, a zabrání tak případným problémům, které by mohly vzniknout z potravy / odpadu sedícího ve vašem střevě příliš dlouho.

Zkuste odšťavňování

Odšťavňování je skvělý způsob, jak dostat super dávku všech živin, které vaše tělo potřebuje. Využijte surového, organického ovoce a zeleniny a možná dokonce přidávejte do některých chia semínka, kurkumu, sezamová semínka a další pro zvýšení výživy. Odšťavňování pravidelně pomáhá detoxikovat, chránit a léčit tělo zevnitř ven.

Detox pravidelně

Detoxikace na poměrně pravidelném základě odstraňuje z těla přebytečný odpad a veškeré škodlivé složky. Ujistěte se, že dodržujete odborné pokyny a najděte detox, který je pro vás ten pravý.

Nemělo by být překvapením, že zdravý životní styl je vaším největším přínosem v prevenci a boji proti rakovině. Ujistěte se, že obsahuje zdravé, pravidelné cvičení spolu s pravidelnou hydratací (dostatek vody). Kombinováním cvičení, hydratace a výše uvedených tipů vytvoříte zdravé tělo, které dokáže rychle a účinně bojovat proti rakovině.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button