Spolupráce

Problémy s erekcí trápí stále více mužů. Pomoci mohou přírodní preparáty

Potíže s erekcí nelze brát na lehkou váhu, protože mohou být vážným ohrožením vztahu. Pro muže je však tento problém natolik choulostivý, že se jej zdráhají konzultovat jak s partnerkou, tak s lékařem. Přesto existují způsoby, jak si zkusit pomoci bez nutnosti okamžitě navštívit lékaře. Tou možností je samozřejmě vhodně zvolená přírodní cesta.

Hlavní příčiny slabé erekce

Nejprve si řekněme, co vlastně za poruchami erekce stojí. Velmi často jsou to problémy psychologického charakteru. Třeba nadměrný pracovní stres nepřispívá chuti na sex, a protože spouštěčem sexuálního vzrušení je náš mozek, tak je na problémy erektilní dysfunkce zaděláno. A protože nejsme schopni dosáhnout erekce, přicházejí výčitky, zklamání ze sebe samých a nízké sebevědomí. Z tohoto začarovaného kruhu se těžko dostává a pomoci by měl především druhý partner.

Psychologické problémy však mohou být ještě zesíleny potížemi fyziologickými, kdy se už jedná o příčiny špatné činnosti našeho organismu jako takového. Nejčastěji je to vyšší hladina cholesterolu, zúžení cév, a tedy nedostatečné prokrvení topořivých tělísek penisu. To má vliv na schopnost erekce dosáhnout a udržet ji. Často si tyto problémy způsobujeme:

  • Kouřením
  • Nadměrnou konzumací alkoholu
  • Špatnou životosprávou

Příčin potíží s erekcí ale může být celá řada vč. onemocnění jako je cukrovka nebo špatná funkce štítné žlázy. Může to být také nedostatečná produkce pohlavního hormonu testosteron, jehož hladina klesá zejména s vyšším věkem.

Přírodní cesta jako první pomoc?

Samozřejmě je žádoucí jakékoliv zdravotní problémy probírat s lékařem a návštěvu neodkládat. Můžete si totiž do budoucna zadělat na větší problémy. Jako první pomoc však může posloužit přírodní medicína, kterou nabízí třeba Merlix.cz a kde najdete produkty s výtažky z bylin. Obvykle takové produkty obsahují výtažky z rostlin Tribulus Terrestris (kotvičník zemní), Maca nebo ženšen. Všechny podporují potenci či zvýšení produkce testosteronu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button