Spolupráce

Kosmetika? Jedině z rukou profesionálů

I ta nejdokonalejší pleť si zaslouží, aby o ni bylo správně postaráno. Jinak se na ní postupně podepíšou negativní vlivy, začne se zhoršovat její kondice a objeví se první známky předčasného stárnutí. Abychom těmto jevům předešli nebo zlepšili problémy pleti, které nás už trápí, je dobré alespoň jednou za měsíc navštívit zkušenou kosmetičku, která naši pleť zanalyzuje, odborně ošetří a zároveň poradí vhodné produkty pro domácí péči.

Díky hydrataci bude vaše pleť vypadat mnohem mladší

Hydratace je základ v jakémkoli věku, ať už vaši kůži sužují jakékoli neduhy – od mladistvé aknózní až po velmi zralou sušší pleť. Pokožka s nedostatkem vody vypadá starší a unavenější. Intenzivní hydratační ošetření navrací pleti její pružnost a jas. Dodáním potřebné vláhy dochází i k vyhlazení jemných vrásek. Pravidelné kosmetické ošetření nakombinujte s vhodnou domácí péčí. Pro hloubkovou hydrataci navštivte oddělení dermatologie, kde vám aplikují kyselinu hyaluronovou do hlubších vrstev kůže.

Pravidelná péče působí proti vzniku vrásek

Stárnoucí pokožka ztrácí svou pružnost, objevují se vrásky a pigmentace a pleť působí povadle a unaveně. Vhodnou péčí můžeme tyto nežádoucí projevy výrazně zpomalit a některé dokonce zcela odstranit. Pravidelné ošetření z rukou profesionální kosmetičky má výborné preventivní účinky. V pokročilejším věku je vhodné zařadit intenzivní séra a výživné krémy, které pleť zpevňují a vyhlazují. Výborný je také vitamín A. O tom jakou péči si vybrat se poraďte se svou kosmetičkou, které zná vaši pleť nejlépe. Pro ty odvážnější, kteří se nebojí injekcí, má skvělé antiagingové výsledky aplikace botulotoxinu na mimické vrásky v oblasti čela a očí nebo dermální výplně na vrásky kolem nosu a úst.

Hit sezóny – vysoce účinná dermokosmetika

Novinkou v kosmetologii je použití aktivních látek vyvinutých přímo s korektivními dermatology. Tato kosmetika inspirovaná estetickou medicínou se blíží svými účinky dermatologickým ošetřením.

TIP: přijďte moderní technologie dermokosmetiky omrknout do Asklepionu

Díky aktivním ingrediencím, jako jsou peptidy, kyselina hyaluronová, AHA kyseliny, vitamíny C, E, B5, epidermální růstový faktor EGF nebo třeba kolagenový peptid, v sobě dermokosmetika spojuje kosmetický a dermatologický účinek. Můžete je vyzkoušet z pohodlí vašeho domova, nebo se s nimi nejprve seznámit z rukou zkušené kosmetičky v salonu.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button