Spolupráce

Jak vybavit restauraci nábytkem

Pokud jste se rozhodli pro podnikání v restaurační oblasti, máte možnost si svůj podnik vybavit podle svých představ. Hlavním kritériem by měla být účelnost nábytku, který by zároveň měl být pro vaše hosty co nejpohodlnější. Součástí vybavení restaurace jsou nejen stoly a židle, ale také ostatní restaurační nábytek a různé doplňky, které daný prostor ozvláštní a zútulní. Pestrou nabídku restauračního a hotelového  včetně barových židlí, křesel, lavicových systémů, ale také hotelových postelí či svítidel nabízí obchod DUBLINO PRAHA v Čestlicích u Prahy.

Dublino gastro nábytek

Nabídka obchodu Dublino uspokojí každého hoteliéra, restauratéra, kavárníka, či majitele baru. Na výběr jsou nejrůznější typy židlí do interiéru i na venkovní zahrádku. Gastro nábytek ovšem nejsou pouze židle a stoly, ale také například čalouněné lavice, pohovky, vestavěné restaurační boxy vyráběné na míru, konferenční a banketové stolky. Zvláštní kategorií je světelná dekorace, která navozuje příjemnou atmosféru. Jedná se například o zajímavé svítící květináče, květinové truhlíky, světelné lampy a další svítící doplňky do restaurací, kaváren či barů.

Vybavení barů

Nezbytným vybavením každého baru je barový pult a barové židle. Obchod Dublino má na skladě velký výběr barových židlí, které se hodí do všech gastro provozů. Bar, restauraci, hospodu, hotel, kavárnu a jiná restaurační zařízení můžete vybavit barovými židlemi dřevěnými, kovovými, čalouněnými či plastovými. Druh barových židlí si můžete vybírat podle typu prostředí, nebo si můžete nechat barové židle vyrobit na zakázku.

Další gastro nábytek

Vedle klasického nábytku a různých doplňků má obchod Dublino ve své nabídce nejen klasický nábytek do restaurace, ale také lehátka na pláž, k bazénu nebo do relaxačních místností v hotelu. Pohodlná lehátka jsou vhodná také do lázní a wellness zařízení. Z pestrého sortimentu si můžete vybrat lehátka celoplastová, plastová s výpletem, z umělého ratanu s polstrováním, kovová s výpletem, ale i klasická dřevěná lehátka. Některé typy jsou opatřeny kolečky pro usnadnění manipulace.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button