Spolupráce

Palivem pro naše tělo je kvalitní výživa, co ale naše hlava?

Při zdravém životním stylu je pozornost věnována zejména fyzickému zdraví a radám, jak být fit, jak se kvalitně stravovat či jak správně cvičit. Situace posledních dní nás nutí zaměřit svou pozornost také na duševní zdraví.

To se v posledních dnech dostává stále více do popředí, protože s příchodem zimy a kratších dnů se u nás může objevovat deprese, špatné myšlenky a člověk se takříkajíc necítí ve své kůži. Technik, jak pracovat se svým duševním zdravím je víc. Dnešním tématem bude studium, jako palivo pro naši hlavu.

Naši hlavu a mozek je třeba neustále vzdělávat a udržovat je aktivní. Je vědecky dokázáno, že vzdělávání má blahodárný účinek na náš mozek. Učením se a získáváním nových poznatků se v něm vytvářejí „synaptická spojení“, v důsledku čehož se zlepšuje paměť a celková efektivita mozku.

Jakou nejefektivnější formu vzdělávání zvolit?

Vzdělávacích kurzů a studijních programů je celá řada. Pokud však na sobě chcete opravdu zapracovat i po kariérní stránce, tak se jeví jako optimální forma manažerské vzdělávání, které umí posunout váš rozhled nejen v teorii, ale primárně i po praktické stránce a zaměstnavatelé takové studium umí dobře ocenit již i u nás v ČR.

Při výběru studia je důležité brát zřetel hlavně na výběr vzdělávací instituce. Například pražská Cambridge Business School má studium akreditováno britskou akreditační institucí ASIC a v jejím případě si můžete být skutečně jisti, že nabízí výuku nejvyššího standardu. Samotné studium MBA je vhodné téměř pro každého, kdo má minimálně první stupeň vysokoškolského vzdělání, nebo manažerskou praxi. Jednoleté studium ve vámi zvoleném oboru vám v kombinované nebo online formě zaručí nejen přísun nových poznatků, ale obohatí i vaše sociální dovednosti a rozšíří společenské okruhy. Díky e-learningové formě můžete denně studovat a vzdělávat se a své poznatky konzultovat také s lektory, kteří jsou odborníci ve svých oblastech.

Studium MBA si vybírají nejen vrcholoví manažeři, podnikatelé či ředitelé, ale také lidé, kteří na sobě chtějí neustále pracovat nejen po fyzické, ale i psychické stránce, či lidé, kteří hledají nové směřování v životě.

Proč si vybrat právě MBA studium?

  • Lektoři zaměření na praxi – přednášky nejsou teoretické, ale zaměřují se na reálné situace z prostředí trhu a byznysu;
  • Vzájemná výměna know-how a inspirativní obohacení – nové informace a znalosti nezískáte pouze samotným studiem, ale také díky spolužákům, kteří jsou z nejrůznějšího prostředí a pozic;
  • Nový vítr do vašich plachet – studium vám rozšíří obzory, nabídne nový pohled na vaši kariéru či podnikání a provede vás možnostmi, které potřebujete a hledáte;
  • Pestrý výběr studijních programů – je jen na vás, jakou formu studia zvolíte. Kombinovaná, či online. Studium trvá jeden rok a na výběr je množství nejen tradičních programů, ale také úzce profilovaných specializací, ze kterých si vybere zaručeně každý;
  • Titul MBA – synonymum vysokých profesních ambicí a praktických znalostí.

Podle výsledků průzkumu Cambridge Business School je s přínosy MBA studia pro profesní a osobní život spokojeno až 95 % absolventů.

Přidejte se k nim i vy a začněte pracovat nejen na našem fyzickém, ale i na psychickém zdraví. Další studijní cyklus již brzy začíná.

Zdroj náhledového obrázku: Canva

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button