Jídlo a stravováníPéče o tělo

Britský kardiolog odhalil: Tuky jsou skutečně dobré. Zde je to, co je na vině za přibírání na váze!

Běžně se říká, že tuky jsou pro lidské zdraví špatné. Lidé na to jsou zvyklí, tuky jsou zkrátka pro lidské zdraví nezdravé – ucpávají tepny a zvyšují riziko kardiovaskulárních onemocnění. Jenže teď přichází informace, že to není pravda. Přichází s ní britský prominentní kardiolog doktor Asim Malhotra.

tuky

Cukr je na vině

Tuky na vině nejsou, jde o cukr, který má na svědomí špatný zdravotní stav, není to tuk. Budete-li konzumovat malé množství tučných výrobků, pro vaše zdraví je to prospěšné. Doktor Malhotra zjistil, že nejnebezpečnější výrobky, které obsahují cukr, jsou bonbóny, ty jsou pro zdraví nebezpečné.

Výstražná varování

Lékaři se domnívají, že nás cukry skutečně ohrožují, dokonce se shodují na tom, že výrobky z nich vyrobené (bonbóny) by měly mít výstražný štítek, podobně jako je tomu na cigaretách, tabáku nebo alkoholických výrobcích. Proto raději omezte příjem cukrů a uvidíte, že to vaše tělo pozitivně ovlivní.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button