Spolupráce

10 důvodů proč zkusit výživový doplněk na libido a potenci

Existuje XY důvodů proč je třeba se starat a hýčkat naše libido a potenci. Problémy s potencí a libidem naznačují větší problémy v intimní oblasti než byste čekali. Nekvalitní erekce, její nedostatečná délka, předčasná ejakulace… To je jen pár příznaků, před kterými se třese každý muž.

Jak tedy podpořit potenci a sexuální touhu tak, aby byl vlk sytý (uspokojena partnerka), i ovce celá (spokojený muž)? Nuže, existuje pár spolehlivých způsobů a pomocnou ruku nám při tom podává samotná příroda. Mnoho výživových doplňků na libido a potenci v sobě totiž ukrývá látky, po kterých s důvěrou sahaly už naši předkové… Přečtěte si nyní 10 hlavních důvodů proč vyzkoušet výživový doplněk na libido a erekci. Hned ten první vás určitě potěší nejvíc (a snad pošle i do kolen).

1.Protože své polovičce dopřejete dostatek času aby dosáhla orgasmu

Je to tak, stačí sáhnout po kvalitním doplňku, který podpoří vaši výdrž a sexuální kondici a máte o obdiv vaší partnerky postaráno. Na oplátku vás potěší silným intenzivním orgasmem a po procítění posledního záchvěvu si vás vezme ještě více do parády. Na podporu výdrže tak musí doplněk ideálně obsahovat důležité aminokyseliny (minimálně l-arginin) a ověřené rostlinné extrakty, které podporují mužskou potenci a libido (kotvičník, maca, a další afrodiziaka). Z těch známějších značek v tomto směru boduje například Zerex Klasik.

2.Protože vám zlepší erekci

Což samozřejmě úzce souvisí i s bodem číslo 1. Výživový doplněk není lék, který by vám ho okamžitě postavil do pozoru. No díky tomu, že přispívá k pravidelně lepšímu prokrvení tkání, zlepšuje v konečném důsledku i vaši erekci. Pro kterou je zase dostatečný přísun krve nezbytnost. A rovněž platí: poohlédněte se zejména po ověřených značkách s kvalitním složením, ve kterém by neměly chybět tradiční účinné rostlinné afrodisiaka, aminokyseliny, minerály či vitamíny.

3.Pretože se zvýší váš sexuální apetit

Nic nepotěší víc, než když se nemůžete dočkat konce večeře z důvodu vaší „extrémní nadržanosti“. Ještě uložit děti a skokem do postele k radovánkám. Sci-fi? U někoho možná. Jiný zas právem ocení tabletky, které mu pomohly zvýšit libido. Ty však musí obsahovat takové rostlinné výtažky, u kterých je tento efekt výrazný (a navíc i vědecky podpořen). Ve složení takového doplňku by pak neměl chybět Kotvičník zemní alias Tribulus terrestris. Je to nejznámější bylinka na podporu testosteronu, a tím pádem i libida, vůbec.

4.Protože budete mít intenzivnější orgasmus

Různé přípravky přírodního zaměření – výživové doplňky podporují stimulaci hormonů, jejichž účelem je mimo jiné vyvolat maximální vzrušení. Odměnou pak bývá vyvrcholení, které je zcela jiné, intenzivnější, než co jste dosud zažili. Pravdou však je, že pouze tobolkami se to dosáhnout nedá. Musíte zapojit i jiné prostředky, například „zabít“ nudu v posteli, zlepšit životosprávu, omezit stres… Ale jak se říká, každá pomoc je vítaná, při orgasmu dvojnásobně.

5.Protože jej můžete užívat dlouhodobě bez rizika vedlejších účinků

Kvalitní výživové doplňky mají také kvalitní přírodní složení (neobsahují žádné synteticky vyrobené látky). To v podstatě zaručí i jejich dlouhodobé užívání bez jakýchkoliv nežádoucích projevů – vedlejších účinků. Toto dokonce považuji za jednu z největších výhod těchto přípravků, protože co je přírodní, to je i pro naše tělo více přirozené.

6.Pretože pomůže zvýšit odolnost a energii

Tyto prášky nezřídka obsahují i ​​kvalitní rostlinné adaptogeny, to značí látky, které nám pomáhají lépe se přizpůsobit vnějším podmínkám a více odolávat stresu. Mezi nejpopulárnější bylinky v tomto směru patří jednoznačně ženšen, ale pokud ve složení doplňku najdete například ašvagandha či rozchodnici růžovou, také dobře. Pro nabití energií zas slouží nejlépe peruánská maca.

7.Pretože podpoří tvorbu spermií – plodnost

Existují přírodní látky, které dokáží podpořit mužskou plodnost. Ve volně dostupných doplňcích na potenci se jedná nejčastěji o zinek, z bylin je to ženšen a maca. Všechny zmíněné látky dokáží podpořit tvorbu spermií v procesu spermatogeneze. Nečekejte samozřejmě od těchto prášků zázrak a zplození potomka hned na první pokus, ale v této zoufalé situaci s mužskou plodností jaká ve světě momentálně panuje, je každá pomoc dobrá.

8.Pretože uděláte i něco pro celkové zdraví

Pokud ve výběru přípravku na potenci a erekci upřednostníte právě ten s kvalitním přírodním složením, uděláte něco navíc i pro své celkové zdraví. Problémy v intimní oblasti muže totiž bývají reálným ukazatelem jeho psychické a fyzické kondice a mají přímou souvislost s jeho zdravotním stavem.

9.Pretože pomůže potlačit nejistotu a strach před selháním

A divili byste se, jak pak můžete být při sexu mnohem sebevědomější. A stačí k tomu už jen když si řeknete, že prášky, které užíváte, přece musí fungovat. Strach ze selhání a nejistota stojí za mnohými sexuálními poruchami a i takto přípravky na podporu potence a libida dokáží podpořit odstranění vašeho případného psychického bloku.

10.Pretože podpoří sexuální vitalitu i ve vyšším věku

Čím je muž starší, tím častěji se to tam dole “porouchá”, tím více potřebuje podporu. Po čtyřicítce je pokles testosteronu již výraznější, první příznaky souvisejí s fyzickou kondicí a mentální vitalitou. Pokud se to neřeší, mužům po padesátce nezřídka zůstávají už jen oči na pláč. Kromě zlepšení životosprávy (základ), mohou v tomto směru zabodovat i výživové doplňky s obsahem účinných látek sestávajících většinou z extraktů rostlin (+ z minerálů a vitamínů), které podporují přirozenou stimulaci testosteronu (najznámejší je Tribulus terrestris).

Co dodat na závěr

Snad jen tolik, že nezapomeňte i na nejlepší možný doplněk, kterým si polepšíte v intimní oblasti zcela zaručeně. Je to správná životospráva a životní styl. Zdravá strava, pravidelný aktivní pohyb, dostatek spánku a vyhýbání se stresovým situacím vás dostanou přesně tam, kam potřebujete.

Mohlo by vás zajímat:

Tribulus terrestris – https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/tribulus-terrestris

Maka a její účinky – https://www.praktickelekarenstvi.cz/pdfs/lek/2006/04/06.pdf

The aphrodisiac and adaptogenic properties of ginseng – https://www.farmacognosia.ufpr.br/pdf/ginseng.pdf

The Facts About L-Arginine Supplements and Erectile Dysfunction – https://www.healthline.com/health/erectile-dysfunction/l-arginine

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button