Péče o těloPřírodní léčba

Puchýře a kuří oka nebudou mít šanci!

Nohy – věčné téma. Obvykle můžete trpět infekcemi, mykózou, tvorbou puchýřů a podobně. Každého problému se jistě chcete zbavit. Léčba může být jednoduchá. Stačí jim poskytnout zaslouženou péči, a to tímto způsobem.

Nemusíte vyhledávat ani odbornou péči, postačí vám jen produkty, které máte běžně doma po ruce. Je to velmi jednoduché, produkty jsou přístupné, nebudou zatěžovat vaší peněženku a pomohou vám.

1.Ústní voda

S pomocí ústní vody se můžete zbavit nepříjemné houbové infekce. Postačí, když si budete denně máčet nohy v ústní vodě po dobu třiceti minut. Ústní voda obsahuje důležité složky, například alkohol, který je velmi vhodný pro léčení houbových infekcí.

2. Ústní voda podruhé

Ústní voda nepomůže jen v boji s houbovými infekcemi, ale také může pomoci léčit plísňové infekce na rukou. A za jak dlouho? Budete na to potřebovat jen dva týdny, kdy si budete máčet své ruce do ústní vody. Zbavíte se plísňových infekcí během pár dní.

3. Síla česneku

Problémy s mykózou nohou pomůže zmírnit či úplně vyřešit česnek. Stačí, když si dáte trošku česneku mezi prsty a necháte jej působit po dobu čtyřiadvaceti hodin. Mykóza nebude mít šanci.

4. Síla cibule

Kuří oka na nohou jsou nepříjemné a jejich odstranění může být poměrně velký problém. Přitom odstranit kuří oka jdou velmi dobře s pomocí cibule. Nařezejte si silné plátky cibule, namočte je do octa a poté je dejte na spodní část nohy. Na nohu si dejte ponožku. Tuto metodu opakujte, dokud nebude kuří oko měkké a pak jej snadno odstraníte.

puchýře

5. Chilli omáčka

Problémy s puchýři pomůže vyřešit chilli omáčka. Smíchejte trošku chilli omáčky s vazelínou, aplikujte na puchýř a toto místo pokryjte gázou. Chilli papričky jsou bohaté na kapsaicin. Ten uklidňuje nervy, které způsobují bolest a snižují otok.

6. Síla soli

Puchýře obvykle způsobují nepříjemnou bolest, která přetrvává. Chcete-li tuto bolest snížit, popřípadě se jí úplně zbavit, můžete díky soli. Sůl obsahuje síran hořečnatý a ten snižuje zánět a také bolest.

7. Antiperspirant

Proti puchýřům mohou pomoci také antiperspiranty. Může to být sice bolestivé a to zejména v případě, že se puchýř objeví. Antiperspirant má vysušovací funkci, vysuší tuto oblast, kde puchýř je a pomáhá tak urychlovat pocit hojení a puchýřů se zbavíte rychleji.

8. Omezit cukr

Trpíte-li dnou, pak se doporučuje omezit cukr, ideálně jej přestat konzumovat úplně. Nedávný výzkum totiž přišel na to, že příjem cukru je úzce spjat s dnou. Kromě toho je dobré konzumovat jahody a třešně, jde o lék, který pomáhá proti zánětu.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button