Spolupráce

Unikátní ovocné kapsičky pro dospělé: Zaženou hlad a jsou zcela bez přidaného cukru a barviv

Hlad vás může přepadnou nečekaně a pak není čas hledat nějaké zdravé alternativy. Proto tak často sáhneme po čokoládové tyčince nebo nějakém fastfoodovém produktu. V takový moment jde zdravá strana bokem a zase padáme do starých návyků. Co kdybychom vám ale řekli, že existuje snadné a dostupné řešení v podobě zdravé a plnohodnotné svačinky, která je navíc prakticky zabalená a můžete si ji s sebou vzít kamkoliv?

Zdraví vždy po ruce

Zdravé kapsičky pro dospělé KOMBE Smoothie s ženšenem nabízí ideální svačinku na cesty, která kromě ovocné složky plné vitamínů a minerálů nabízí také unikátní šestiletý extrakt z červeného ženšenu. Jedná se o léčivou rostlinu, která je dobře známá tím, že obsahuje až 160 unikátních léčivých látek a má prokazatelný vliv na posílení imunity, snížení únavy, ale třeba i kvalitu sexuálního výkonu. Je osvědčené mnoha studiemi, že ženšen podporuje činnost mozku, má pozitivní vliv na paměť a napomáhá cirkulaci krve.

Zapomeňte na obligátní jablečný základ

Na jablku sice není nic špatného, ale výrobci se k jablečné dřeni uchylují především proto, že je levná a chuťově nevýrazná. KOMBE smoothie je ale jedinečné tím, že je při výrobě použito například mango, pomeranč, mandarinka, banán nebo ananas. To napomáhá nejen jedinečné a výrazné chuti exotického ovoce, ale také bohatému spektru užitečných látek. Stále je to ale jen bomba vitamínová, nikoliv kalorická, takže skvěle zapadne do vašeho každodenního jídelníčku. Neobsahuje přidaný cukr, ani barviva či konzervanty. A jelikož jsou kapsičky také bez lepku a laktózy, hodí se perfektně i pro lidi na dietě nebo vegany.

Kde jej koupíte?

Už na něj máte chuť? Smoothie Ženšen můžete koupit na e-shopu Kombe.cz nebo na e-shopu PureDistrict.cz. Díky tomu budete mít každý den po ruce svých 100 ml zdraví, které navíc skvěle chutná a uspokojí i ty nejnáročnější chuťové buňky.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button