Spolupráce

Ubytování v Lednicko-Valtickém areálu

Lednicko-Valtický areál patří mezi nejvyhledávanější a nejnavštěvovanější turistické oblasti. Nabízí spoustu nádherných historických památek, přírodních scenérií a zvláště pro cykloturisty je tento kraj doslovným rájem. Areál je protkán sítí cyklotras, po kterých se díky rovinatosti pohodlně jezdí. Pro rodiny s dětmi i pro bezdětné páry je to ideální dovolená. Ať už se ubytujete přímo v Lednici, která je se svým zámkem, parkem a minaretem srdcem areálu, nebo v blízkých Valticích či v Mikulově, všude to budete mít blízko.

Ubytování v Mikulově

Mikulov leží poblíž hraničního přechodu do Rakouska. Jeho historické centrum je okouzlující a poskytuje návštěvníkům příjemnou a poklidnou atmosféru. Užívat si můžete krásné vyhlídky do kraje z hradní věže, romantické procházky starými uličkami i posezení u vína v řadě restaurací. O ubytování není v Mikulově rozhodně nouze. Vybrat si můžete z několika hotelů, penzionů či apartmánů. Za všechny lze jmenovat například čtyřhvězdičkový hotel Galant, který nabízí spojení hotelu, vinařství a kongresového centra pod jednou střechou. Poloha hotelu je vynikající, neboť se nachází přímo pod Sv.Kopečkem v centru města. Tento hotel vyhledávají jak milovníci vína, tak obchodníci i turisté.

Ubytování ve Valticích

Valtice jsou proslulé jednak jako centrum vinařství, a jednak svým zámkem s rozlehlým parkem. Ve městě je několik hotelů, penzionů či  ubytovacích domů. Pokud hledáte klid, pak lze doporučit Villu Daniela, což je venkovské sídlo pro milovníky vína. Najdete ji v malebné vesničce Úvaly kousek od Valtic a hranic s Rakouskem. Mezi vinicemi Lednicko-Valtického areálu zde můžete strávit úžasný pobyt ve dvou nebo s rodinou.

Ubytování v Lednici

Lednice je proslulá svým zámkem, který je třetím nejnavštěvovanějším v ČR hned za Pražským hradem a jihočeskou Hlubokou. Úžasný je rozsáhlý park kolem Dyje, na jehož druhém konci stojí Minaret. Pro cykloturisty je Lednice výchozím bodem k vyjížďkám po Lednicko-Valtickém areálu. Ubytovat se můžete například v hotelu Galant, který nabízí kvalitní ubytování v zámeckém stylu, odpočinek ve wellness centru i posezení ve vinném sklípku. Další možností je penzion Jordán hned vedle zámku.

Podobné články

Back to top button