Spolupráce

5 nejčastějších bylin z doplňků stravy pro podporu erekce

Procházíte si nabídku doplňků stravy pro podporu erekce? Ovšem nevíte, po čem sáhnout, co je skutečně účinné a jaké obsažené složky jsou nejlepší?

Pojďme si projít 5 nejčastějších bylin z doplňků stravy pro podporu erekce, se kterými se nejen setkáte u těchto přípravků zcela nejčastěji, ale také, které jsou ty nejúčinnější.

5 nejčastějších bylin z doplňků stravy pro podporu erekce

Kotvičník zemní

Kotvičník zemní, latinsky Tribulus terrestris, je jednou z prvních bylinek, se kterou se často setkáte v doplňcích stravy pro podporu erekce.

Obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů“, díky nimž přirozeně tonizuje hladinu mužského hormonu testosteronu v těle.

Kotvičník zemní dále také podporuje erekci, zvyšuje chuť na sex, zlepšuje mužskou plodnost, snižuje krevní tlak i cholesterol, napomáhá při DNĚ a má velký význam pro lidi s cukrovkou 2. typu.

Maca peruánská

Druhou velice častou složkou v doplňcích stravy pro podporu erekce je maca peruánská, neboli „peruánská viagra”.

Maca peruánská, latinsky Lepidium meyenii, dokáže přirozeně podpořit chuť na sex, tonizovat mužské libido a pozitivně ovlivnit mužskou erekci. Černá maca vykazuje skvělé výsledky v oblasti spermatogeneze, červená maca zase dokáže zpomalit zvětšování prostaty a stimuluje mužské libido.

Maca peruánská mimo jiné snižuje hladinu glukózy v krvi, snižuje krevní tlak a zlepšuje celkové zdraví člověka.

Ženšen pravý

Pokud se podíváte na složení většiny doplňků stravy pro zlepšení kvality erekce, najdete tam také jednu z nejdéle používaných rostlin v lidských dějinách, a to ženšen.

Díky ženšenu dochází ke zvětšení průtoku krve do penisu, díky čemuž dochází mnohem rychleji k pevné a kvalitní erekci.

Už po čtyřech týdnech užívání ženšenu na sobě můžete zpozorovat pozitivní účinky a pevnější erekci.

Ženšen má také silné antioxidační vlastnosti, pozitivní účinky na lidský mozek, dokáže zlepšit koncentraci, pracovní nasazení a matematické dovednosti.

Pískavice řecké seno

Dostáváme se ke čtvrté bylince, kterou je pískavice řecké seno. Pískavice řecké seno, neboli latinsky Trigonella foenum-graecum, je léčivá rostlina původně užívána jako krmivo pro dobytek.

Zlepšuje sexuální život, má významný pozitivní účinek na fyziologické aspekty libida, zvyšuje počet zdravých spermií a může přispět k udržení normální hladiny testosteronu v těle.

Pískavice řecké seno dále snižuje hladinu krevního cukru, má pozitivní vliv na snižování cholesterolu v krvi, napomáhá látkové přeměně, usnadňuje vykašlávání a v neposlední řadě také pomáhá při zánětech a vyrážkách.

Ginkgo biloba

A jako poslední bylinku, se kterou se můžete často setkat v doplňcích stravy pro podporu erekce, zde máme ginkgo biloba.

Zlepšuje paměť, podporuje správné prokrvení organismu, příznivě působí proti migréně, pomáhá snižovat riziko demence a také podporuje pevnou erekci.

Je tomu tak proto, že látky obsažené v ginkgo bilobě podporují prokrvení organismu, a to včetně penisu. A pokud je penis dobře prokrven, dosáhne muž pevnější erekce.

Podporujte erekci s rozumem

Než však sáhnete po prvním doplňku stravy s těmito bylinkami, na který narazíte, podívejte se na jeho hodnocení od ostatních uživatelů.

Nestačí totiž mít doplněk stravy s těmito bylinkami, ale je potřeba je mít také v dostatečném, účinném množství.

Proto vybírejte doplňky stravy pro podporu erekce obezřetně a vždy se nejprve podívejte na hodnocení od ostatních uživatelů.

Díky dobrým zkušenostem lze doporučit třeba kanadský přírodní doplněk VIMAX nebo českou PROERECTU Klasik s obsahem výtažků zmíněných bylin.

Podobné články

Back to top button