Péče o těloPřírodní léčba

Špaldová šťáva rozpouští cysty na vaječnících a ledvinách

Léčivé vlastnosti tohoto džusu pomohly mnoha lidem. Díky džusu si posílili svou imunitu a zlepšili stav závažnějších nemocí.

Tajemství zázračného džusu

Jde o léčivý zelený džus, který se vyrábí z klíčků pšenice a špaldových listů. Neobsahuje žádné chemické látky, přísady, sladidla, barviva ani konzervační látky. Tajemství tohoto nápoje je v léčivých látkách, které do něj dodává právě špalda. Jde především o chlorofyl, který lidskou krev obohacuje o kyslík a brání tak množení rakovinných buněk. Doktor Otto Warburg získal Nobelovu cenu v roce 1931 za zaměření se na tuto záležitost a objevování jejich funkce v nádorech.

Zázrak jménem špaldová šťáva obsahuje více, než 300 enzymů, a to i včetně těch vzácných. Ty existují v ženském těle po porodu. Po určité době, zejména pak pod vlivem stresu, nesprávné stravy a toxinů z okolního prostředí, se z těla vytrácí a zůstává pouze malá část v játrech. Ovšem budete-li konzumovat tento nápoj, vytvoří se znovu a posílí celý lidský organismus. Špalda je velmi bohatá na vitamín B17, který ničí rakovinné buňky. Nejlepších výsledků dosáhnete, budete-li tento nápoj pít čerstvě připravený či mražený.

špalda

Po získání džusu jej zamrazte a každé ráno vytáhněte a vypijte jej na prázdný žaludek s jednou či více kostkami ledu. Samozřejmě se musí rozmrazit. Léčivá hodnota nápoje ztrácí na své síle během hodiny poté, co se rozmrazuje.

Cysty na vaječnících a ledvinách

Pro přípravu tohoto zázračného džusu budete potřebovat:

  • Mladé zelené listy špaldy
  • Led

Vezměte mladé listy špaldy, rozemelte je a vymačkejte z nich šťávu. Šťávu můžete dát do zásobníku na led a takto je pohodlně zmrazit. Je důležité, abyste měli alespoň 72 kostek této šťávy. Dejte pár kostek do sklenice vody, počkejte, až se rozmrazí a vypijte.

Špalda disponuje velkou spoustou vitamínů, minerálních látek, aminokyselin a dalších a dalších látek, které jsou pro tělo prospěšné. Šťáva ze špaldy je dobrá také pro jiné organismy, nejen pro játra a ledviny. Pěstujete-li špaldu doma, měla by vyrůst minimálně do 15 centimetrů, než jí budete využívat k výrobě šťávy.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button