Spolupráce

Proč by ve vaší domácnosti neměla chybět aviváž?

Snad už ani neexistuje domácnost, v níž by se nenacházela aviváž, je tak? O benefitech, které přináší určitě nemusíme polemizovat. Vyzdvihnout však můžeme nejen širokou paletu jejich vůní, ale zejména hebkost a poddajnost prádla, které bylo v ní vyprané. Věděli jste však, že aviváž můžete v domácnosti využít i zcela jinak? Možná byste se divili, jaký zázrak máte doma. Pojďme se spolu na to podívat.

Mytí oken

Věděli jste, že aviváž můžete využít i na takovou činnost, jako je například mytí oken? Přesně tak. Ne, neodrazujeme vás od koupi kvalitních čisticích prostředků na čištění oken – tomu se samozřejmě nic nevyrovná. Občas se však určitě každému z nás stane, že se nám přípravky vytratí a my si ještě nestihneme pořídit nové. Tehdy vám obrovskou službu udělá právě zmiňovaná aviváž. Tu nalijete do teplé vody a uvidíte, že mytí vám půjde doslova od ruky. A dokonce se ani nebudete muset trápit s leštěním. Tak co, zkusíte to?

Podlaha jako nová

Zdá se vám, že vaše laminátová nebo PVC podlaha ztratila svůj lesk? Vypadá jaksi staře? Zkuste do kbelíku rozředit trochu teplé vody s aviváží, jednoduše přetřít mopem a uvidíte, že bude opět zářit jako nová, slibujeme.

Obnovený nábytek

Aviváž kromě umývání oken či podlahy klidně můžete použít i na čištění nábytku. Přesně tak. Opět vám pomůže obyčejná teplá voda zředěná s trochou aviváže. Díky tomuto zázraku vyčistíte fleky na nábytku, zárubních či dveřích bez té nejmenší námahy. Postižená místa jen jednoduše přetřete hadříkem a máte obstaráno.

Náš tip: Chcete si zakoupit kvalitní aviváž nejen na praní? Tak pak vám doporučujeme značku Silan, kterou si i Vy určitě okamžitě zamilujete. Silan Aviváž potěší vše.

Nerez

Aviváž zředěnou s vodou můžete použít i na nerezové povrchy, kterým tento zázračný roztok opět navrátí ztracený lesk. Povrch jen jemně přetřete hadříkem z mikrovlákna a bude se opět lesknout jako nový. Přesně tak, vypadá to, že aviváž má více pozitivních vlastností jak se na první pohled může zdát.

Zvířecí srst v koberci

I vy máte doma čtyřnohého miláčka? Pak vám jistě dělají na čele vrásky jeho chlupy, které nacházíte asi všude. Nejhorší je to nejspíš v koberci, že? Nebojte se, i na tento problém existuje řešení. Stačí, když si do kbelíku namícháte vodu s aviváží a jemně prokartáčujete koberec. Jeho vlákna totiž změknou a chlupy se tím snáze vysají.

Použít ji můžete i na kůži a mramor

Nebojte se, aviváž můžete bezpečně použít i na materiály jako je mramor či kůže. Postup je opět stejný. Stačí si udělat koncentrát, se kterým koženou sedačku či bundu nebo kamennou pracovní desku jen jemně pročistíte a máte obstaráno.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button