Spolupráce

Studium MBA je správná volba

Snižování počtu pracovních míst, ztráta práce, neschopnost platit účty, izolace a nedostatek motivace. Že vám nejsou tyhle problémy cizí? Přesně s podobnými se nyní v nějaké míře potýká každý z nás. Koronavirová krize poznamenala mnoho českých, a nejen českých domácností. Bohužel je už nyní jasné, že mnoho následků ještě mít bude a ekonomika se z ní bude vzpamatovávat jen velmi těžce a pomalu. Není lehké v nastalé ekonomické krizi, která ovlivní každého z nás přežít, tak jak bychom si přáli. V budoucnu nejspíše nastane boj o pracovní pozice u těch firem, které krizi přečkají. A tyto firmy si budou logicky potřebovat nabrat ty nejlepší z nejlepších, aby se dostali rychle zpátky na výsluní.

Abyste se stali přesně těmi, které si vyberou, je potřeba se stát těmi nejlepšími. Mít oproti ostatním nějaký náskok. Stát se dostatečně konkurenceschopnými na trhu práce a kromě příležitostí získat práci, se stát i těmi, co si budou moci vybírat. Na rozdíl od vysokých škol, které chrlí každoročně mnoho absolventů, Cambridge Business School nabízí získání celosvětově uznávaného titulu MBA, které zaručuje uplatnění na prestižních pozicích i v nadnárodních firmách.

Studium je přitom rychlé, lze zvládnou za pouhý jeden rok. Už nyní začínají uchazeči podávat své přihlášky, jelikož nový semestr startuje v listopadu 2020. Je tak nejvyšší čas se rozhodnout, co bude pro vás nejlepší! Na rozdíl od ostatních studentů vysokých škol navíc už vstupujete do studia vytvořeného pro online studium, takže nepocítíte žádné znevýhodnění. Je to v dnešní době nejlepší způsob, jak se rychle dostat dopředu, a navíc bezpečně v mezích stanovených vládou.  V případě, že se obáváte výuky v anglickém jazyce, můžeme vás uklidnit, jelikož výuka probíhá v češtině s akceptací slovenštiny. Lektoři jsou mistři svého oboru s letitými zkušenostmi z praxe, proto jejich výuka nebude jen zajímá, ale i přínosná. Můžete se tak s nimi i prakticky poradit. Na internetových stránkách https://www.cambschool.cz získáte další bližší informace o možnostech studia.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button