Spolupráce

Kupujete Dedra produkty? S tímto kódem získáte 23% slevu navždy

O drogerii a produktech Dedra jste určitě někdy slyšeli. Kromě EKO drogerie prodávají i spoustu produktů do domácnosti jako například kuchyňské a domácí potřeby. A možná vás překvapí, že i hračky a oblečení. Produkty Dedra se bez nadsázky hodí do každé domácnosti a doporučí vám je ne jedna hospodyňka.

Trvalá 23% sleva s tímto tajným kódem

Produkty Dedra jsou nejen kvalitní, ale zároveň levné, pokud je koupíte se slevou. Tato 23% sleva na Dedra je hlavním tahounem a snaží se ji získat každý, kdo u nich nakupuje. Proč tomu tak je? Slevu stačí jednou aktivovat a pak už jen nakupujete bez starostí se skoro čtvrtinovou slevou. A jaký je tento tajný kód? Prozradíme vám ho, je to 388197.

Tento kód stačí jen aktivovat. Což můžete udělat rovnou při registraci, na kterou vám poslouží tento odkaz. Registrace je na dva kroky, kde vyplníte veškeré údaje, potvrdíte email a zadáte klubový kód.

Doprava zdarma

23% sleva potěší, ale věděli jste, že stačí navíc získat dopravu zdarma? Stačí udělat nákup v hodnotě nad 999 Kč a máte to. Doprava zdarma na vás bude čekat.

Mezi další zajímavé slevy patří různé výprodeje a mimořádné nabídky. Můžete také vyhlížet poslední kusy nebo další kosmetiku ve slevě.

Ušetřete nebo dokonce vydělávejte

Registrací na Dedra to jenom začíná. Postupně můžete produkty prodávat svým známým s marží. A jaký je další krok? Můžete registrovat další lidi pod sebe, kteří si budou zboží objednávat pro sebe nebo je prodávat dál. Z každého registrovaného člena máte body, které proměníte na slevu za zboží nebo dokonce za finanční provize.

Filozofie značky

Folozofií této značky je prodávat produkty, které jsou ekologické, šetrné a navíc praktické. Firma získala řadu ocenění a vybudovala si jméno, které se vepsalo do povědomí zákazníků. Proto si Dedra získala důveru tolika nejen hospodyňek a maminek, které ji používají.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button