Péče o těloPřírodní léčba

Recept proti křečovým žilám: studená voda nestačí

Křečové žíly mohou postihnout každého člověka na světě. Nevzhledné nohy, bolesti a další problémy – to vše je spojováno s tímto onemocněním. Tyto projevy se dají potlačit a nemoc vyléčit. Jak? Vyzkoušejte náš přírodní lék, který vám pomůže zbavit se této nepříjemné nemoci.

Proč vznikají křečové žíly

  • Genetika
  • Stárnutí
  • Nedostatek pohybu
  • Hormonální změny
  • Omezení pohybu

Nejčastějším důvodem k vzniku křečových žil jsou výše uvedené důvody. Dobrou zprávou je, že existuje přírodní lék. Ten vám pomůže v boji s křečovými žilami a utlumí jejich příznaky. Náš lék se skládá z jednoduchých surovin. Seženete je v každém obchodě se zdravou výživou. Pojďme se blíže podívat na zázračný recept proti křečovým žilám.

Směs Aloe vera, mrkve a jablečného octa na křečové žíly

Tato směs je velmi jednoduchá na přípravu. Ingredience jsou běžně dostupné.

Ingredience:křečové

  • ½ šálku nasekané mrkve
  • ½ šálku Aloe vera
  • jablečný ocet

Postup:

Nasekanou mrkev a Aloe vera vložíme do mixéru. Rozmixujeme a přidáme trochu jablečného octa, abychom získali příjemnou konzistentní směs. Měla by se podobat krému. Podle potřeby nalijeme jablečný ocet nebo zvýšíme množství mrkve.

Aplikace:

Krém naneseme na postiženou oblast. Nohy zvedneme do výšky a necháme je odpočívat zhruba 30 minut. Po uplynutí doby omyjeme nohy studenou vodou. Pro dosažení lepších výsledků, je potřeba tuto směs aplikovat několikrát v týdnu.

Součástí léčby by měla být i krátká procházka. Každý den si najděte pár minut na procházku. Pomůže vám posílit tělo a zlepšit krevní oběh.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button