Spolupráce

Do nového roku s novým kávovarem. S kvalitní kávou se hned pracuje lépe

Do nového roku je potřeba vstoupit s nadšením a v plné síle. Pokud máte pocit, že u vašich zaměstnanců to příliš neplatí, pak je zkuste trochu podpořit. Pracovní prostředí je pro optimální pracovní výkon klíčové. A jak jej vylepšit lépe než moderním kávovarem? Právě kvalitní káva přeci umí pracovní nasazení vylepšit jako máloco jiného. Pro malé kanceláře i velké firmy jsou nejlepší volbou kávovary JURA. Vynikají vysokou kvalitou, snadnou manipulací a nadčasovým designem.

Pro firmy jakékoliv velikosti

Při nákupu vhodného kávovaru je nutné zvážit především počet jeho uživatelů. Podle spotřeby lze pak snadno vybrat přístroj, který bude odpovídat vašim požadavkům Kávovar JURA můžete koupit jak pro malou firmu, kde se denně vypije maximálně třicet káv, tak i pro velký korporát, kde přístroj pracuje celý den na plné obrátky. Tyto švýcarské kávovary vás svým výkonem nikdy nezklamou.

Je libo espresso nebo latte?

zdroj: svycarskekavovary.cz

V malé kanceláři, kde se denně vypije maximálně padesát káv, je nejlepší volbou kávovar JURA WE8. I když je menší, nezadá si ani s daleko většími kolegy. Umí udělat lahodné espresso s krémovou pěnou, ale i našlehané latte pro milovníky kávových specialit. Jeho výhodou je snadné a intuitivní ovládání, tiché mlýnky a snadná údržba.

Intuitivní ovládání i údržba

zdroj: svycrskekavovary.cz

Ve větších firmách, kde se může klidně připravit i dvě stě káv denně, oceníte kávovar JURA X6. Pyšní se inovativním mlýnkem, který zajistí vždy perfektně vyladěnou chuť kávy. I při velké zátěži bude každé espresso chutnat jako od profesionála. Ovládaní je velmi jednoduché a ihned také vidíte, zda je třeba doplnit vodu či dosypat kávu. V případě nutnosti je možné využít i službu uzamčení zásobníků nebo menu.

Udělejte vašim zaměstnancům do nového roku radost. Kvalitní káva připravená v prvotřídním kávovaru je skvělou odměnou za jejich tvrdou práci.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Back to top button