Spolupráce

Respirátory, které se pohodlně nosí? Tyto splňují požadavky na maximální ochranu i pohodlí

Pandemie opět sílí a už brzy budeme možná opět čelit plošným opatřením a dalším omezením. Můžeme doufat, že se nám podaří pandemii zbrzdit používáním vhodných respirátorů. Je prokázané, že jejich nošení dokáže velmi efektivně zabránit přenosu viru a zamezit postupu této nemoci. Jaké respirátory ale vybrat, aby se dobře nosily, dobře chránily a byly vhodné k celodennímu užívání například v kanceláři nebo v hromadné dopravě? Doporučit můžeme respirátory FFP2, které jsou ultratenké, pohodlně se nosí a perfektně chrání.

Při práci i při cestování

Sami asi dobře víte, že dobrý respirátor musí nejen dobře chránit, ale především se vám pod ním musí dobře dýchat, abyste jej vydrželi mít na sobě i několik hodin. S těmito respirátory české značky Good Mask to není žádný problém. Jsou vyrobeny z ultratenkého materiálu, který umožňuje volné a přirozené dýchání. Jsou opatřeny pevnými měkkými gumičkami, které se velmi dobře přizpůsobí tvaru vašeho obličeje. Z vlastní zkušenosti můžeme potvrdit, že skvěle padne menšímu i většímu obličeji. Gumičky jsou velmi pružné a usnadňují perfektní přiléhání materiálu k obličeji. Ani po několika hodinách nošení nejsou patrné otlaky a ani za ušima vás gumičky netáhnout ani netlačí. Zejména v kanceláři při práci je to zcela klíčové, neboť sedět osm hodin v respirátoru, ve kterém se dusíte, a ještě vás tlačí, umí pracovní den značně znepříjemnit.

Široký výběr barev

Zejména pro ženy může být zásadní sladit respirátor také s oblečením nebo make-upem tak, aby i během pandemie působily profesionálně a upraveně. Není nutné nosit jen klasické bílé nebo černé respirátory. My jsme si vybrali červené, modré nebo žluté, které alespoň trochu rozzáří podzimní šeď. Vyplatí se mít v zásobě různé barvy pro různé příležitosti. Uvidíte, že pro vás toto období bude hned snesitelnější a snadněji budete snášet tuto nepříjemnou povinnost, která je však vzhledem k aktuální situaci nezbytná. Tyto respirátory můžeme z vlastní zkušenosti doporučit.

Zdroj náhledového obrázku: goodmask.cz

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button