Spolupráce

Pánská zimní parka bunda – 5 pádných důvodů proč ji mít

Parka je ta nejlepší kombinace ze zimní bundy a kabátu. Je elegantní, zahřeje, je stylová a sedne snad každé postavě. Parka je s námi několik let a stává se perfektním módním trendem, co dokáže zahřát. A to je vlastnost, kterou ocení snad každý. Většinou, co je módním trendem, nemusí být nutně hřejivé. Jenže to není případ pro parku. Tady je 5 pádných důvodů proč ji mít doma.

1. Prostě hřeje

Představte si, jak jdete se svou milovanou polovičkou na romantickou procházku. Je zimní večer, už je tma, pouliční světla a vánoční světýlka svítí všude okolo vás, držíte se za ruku, chcete si vychutnat každou minutu a přejete si, aby tato chvíle byla co nejdelší. Jenže je vám zima. Nic neumí pokazit romantickou chvíli tak dobře, jako pocit zimy, potřeby toalety a omrzliny.

Zmrzlá brada a tváře znemožňují polibek a artikulace se stává opravdovým uměním, klepete se zimou, vaše záda jsou v chladu a hlavou vám probíhá myšlenka, zda si nenachladíte ledviny a močový měchýř a mrznoucí uši začínají pálit. Z krásné romantické procházky se stává boj o přežití. To je příšerný scénář. Dalo by se tomuto scénáři předejít? Odpověď zní ano dalo. A jak? Jedno slovo – parka.

2. Ochrana

Parka není ledajaká zimní bunda, je to kříženec bundy a kabátu. A co je a úžasnou vlastností kabátu? Je delší. Parka je něco jako ochránce vašeho těla a zdraví. Díky její délce jsou vaše záda, ledviny, močový měchýř a reprodukční orgány chráněny hezky v teple. Až půjdete na procházku se svou drahou polovičkou nebo třeba se psem, oblečte si parku a opustíte dům s vědomím, že jste v dobré péči.

3. Styl

Snad každý muž dbá i na to, jak vypadá a chce, aby jeho oblečení vyzařovalo jeho osobnost. Parka je stylová, elegantní a hodí se snad ke všemu. Nevěříte? Navštivte www.bolf.cz a přesvědčte se sami.

Je k dodání v několika barvách. Například, pokud jste člověk, co má rád klid, je rozvážný, má jasno v tom, co chce a je loajální, modrá je vaše barva. Pokud dáváte přednost eleganci, jste spíše praktický typ, seriózní, nerad si necháváte od druhých mluvit do vašich rozhodnutí, jste sebejistý a věříte si, černá je pro vás ta pravá.

4. Výběr designu

Díky stahování v pase lze využít možnosti si zvolit, jak chcete v bundě vypadat. Máte-li rád spíše upnutější bundu či kabát, stačí lehce stáhnout v pase. Možná jste spíše na volnější styl. Pak nechte svou parku tak, jak je. Prostřednictvím stahování si můžete zvolit styl dle svého vkusu a nálady.

Kapuce není jen stylová, je i praktická. Dodává šmrncovní vzhled a díky ochrání vás nejen před padajícím sněhem či deštěm,a ale a také před omrzlinami uší, brady a tváří. Také skvěle brání ofouknutí krku.

5. Nejlepší přítel

Z parky se stane nejlepší přítel, který vás podrží v každé situaci. Díky její délce a provedení vám bude vždy teplo a budete se cítit v bezpečí. Její provedení nabízí širokou škálu uplatnění. Lze ji nosit na ležérní procházku či na pracovní schůzku. Dodá vám sebevědomí a zahřeje. A její největší výhoda je, že se hodí ke všemu.

Každý muž by měl mít alespoň jednu parku ve svém šatníku. Už máte tu svou?

Zdroj náhledového obrázku: bolf.cz

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Back to top button