Jídlo a stravováníSpolupráce

Po čem muži o vánocích touží? Máme tip na skvělý dárek

Vybírat dárky pro pány dokáže být někdy pěkný oříšek. Zvláště, pokud "nic nepotřebují " nebo už "všechno mají ". Známe to všichni. Pokud vám dochází nápady, zkuste osvědčený tip. Chilli! V zimě krásně zahřeje, jídlo povýší na opravdu pikantní zážitek a navíc má plno skvělých účinků na naše tělo.

Zdraví si přejí na vánoce všichni a něco na zub nebo na zahřátí také vždy potěší. Když to navíc pánům darujete ve formě pálivých chilli produktů, budete pod stromečkem letos za hvězdu.

Víte, že pálivé papričky obsahují plno antioxidantů, podporují imunitu, mají vysoký obsah vitamínu C? Díky tomu proti nim nemá rýma nebo nachlazení žádnou šanci. Účinně totiž uvolňují dýchací cesty. Dále preventivně působí proti srdečním a kloubním onemocněním, podporují trávení a dokonce snižují cholesterol v krvi.

Chilli je skvělé pro všechny: začátečníky i milovníky všeho pálivého. Stačí vybrat to správné

Přemýšlíte-li, jak moc pálivé chilli vybrat, je nejlepší zvolit nějakou z dárkových ochutnávkových sad, ve kterých obdarovaný najde různé druhy papriček, od těch jemně pikantních až po nejpálivější na světě a každý si tak přijde na své.

U kvalitních chilli produktů, jaké najdete v obchodě theChilliDoctor.cz, si navíc můžete být jisti, že i úplnému začátečníkovi zachutnají tak, že za chvíli začne pokukovat i po těch více pálivých. Je totiž známo, že na pálivost papriček si člověk dokáže postupně budovat odolnost a po čase některé slabší druhy už téměř necítí. Nakonec ho nenechají doslova chladným ani ty nejpálivější druhy.

A pokud už se někdo z vašich blízkých k takové odolnosti vypracoval, máme pro vás ještě jeden tip na originální dárek. Designový Reaper box, který obsahuje skleněnou lebku naplněnou chilli mashem z Caroliny Reaper a k tomu několik dalších chilli prášků z nejpálivějších papriček na světě.

O špetku ostřejší vánoce vykouzlí zaručeně dobrou náladu

Máte-li ve svém okolí milovníka chilli, překvapte ho navíc letos várkou hřejivého vánočního cukroví. Chilli se totiž obecně skvěle páruje se sladkým, zejména s čokoládou a ovocem. Koupit také můžete poctivé ovocné džemy, které obsahují jedny z nejpálivějších papriček na světě. Letošní linecké pojměte netradičně a slepujte například švestkovým džemem s Habanero nebo meruňkovým s Carolinou Reaper.

A dámy pozor, chilli je také díky své schopnosti prokrvovat tělo skvělým afrodisiakem. Jeho pálení navíc dokáže v našem mozku vyplavovat hormony štěstí. O pár důvodů více, proč si ho pravidelně dopřávat v jakémkoliv slaném a sladkém jídle, a o vánocích klidně i v tom cukroví.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button