Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zbavte se toxinů, které mohou být ve vašem tlustém střevě s pomocí těchto jednoduchých ingredienci!

Mnoha lidem se v poslední době diagnostikuje nějaké to střevní onemocnění. Konzumace zpracovaných potravin má vliv na lidské tělo a zejména pak na střeva. Přestože existuje spousta lékařských technik, které těmto problémům čelí a pomáhají s nimi, mohou být nebezpečné. A jestliže existuje přírodní způsob, jak se toxinů zbavit, proč jej nevyužít.

Skvělý lék

Přinášíme vám přirozenou metodu, která čistí střevo snadno a rychle. Nejlepší je, že se tento lék skládá ze zcela přírodních složek, nezpůsobují žádné vedlejší účinky a k tělu je tato metoda velmi šetrná. Přinášíme recept, který vyčistí vaše střeva a pomůže vám zhubnout a to během pouhých tří týdnů. Navíc je tento recept bohatý na vlákninu a základní živiny, které celkově zlepší vaše zdraví. Jak si jej připravit?

Ingredience:

  • 1 organické jablko
  • 1 lžíce lněného semínka
  • 1 lžíce chia semínek
  • 1 čajová lžička surového organického medu
  • 1 šálek filtrované vody

Postup:

Vezměte jablko, umyjte jej a nakrájejte na kousky. Odstraňte jádřinec a semínka. Přidejte nakrájené jablko do mixéru spolu s medem a filtrovanou vodou. Směs dobře promixujte a poté přidejte lněná semínka, chia a míchejte lžící.

Jak používat tento lék?

Doporučujeme konzumovat jednou denně po dobu tří týdnů. A uvidíte úžasné účinky a to v poměrně krátké době. Umí čistit tlusté střevo a celkově posílí vaše zdraví. Pomůže vám také v hubnutí, urychlí a zlepší metabolismus. Samozřejmě jen konzumovat tento lék nestačí. Doporučujeme vyhnout se konzumaci zpracovaných potravin, potravin, které jsou bohaté na cukr. Jedině tak bude tento lék účinný.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button