Spolupráce

Vlasy jako koruna krásy. Získejte přesně takové díky profesionální vlasové kosmetice

Jsou vaší touhou krásné a silné vlasy, ale nedaří se vám tohoto cíle dosáhnout? Na vině může být mnoho věcí. Bohužel, někdy jsou slabé a jemné vlasy dány geneticky a je potřeba se smířit s tím, že nikdy nebudete mít tak hustou hřívu jako jiní lidé. Garantujeme ale, že správnou a dobře cílenou péčí je možné z každých vlasů vykouzlit korunu krásy. Nejdůležitější totiž je, aby vlasy byly silné a zdravé – a pak budou vždy vypadat krásně.

Správná a kvalitní péče

Jak již bylo řečeno, se správnou péčí se dá dosáhnout skutečně skvělých výsledků. Ta zahrnuje nejen pravidelné návštěvy u kadeřníka, ale především vhodnou domácí péči pomocí správně zvolené kosmetiky. Ta by měla šetrná k vám i přírodě a o vaše vlasy pečovat především prostřednictvím přírodních složek.

Tyto požadavky splňuje italská vlasová kosmetika Sinegry Cosmetics, která je na českém a slovenském trhu novinkou. Jedná se o vysoce účinnou kosmetiku, která využívá přírodní bio suroviny, obnovitelné a udržitelné substance a poskytuje vlasům profesionální péči. Již roky ji využívají profesionální kadeřnické salony, ale vy si tu samou péči můžete dopřát i u vás doma. Všechny ingredience pochází z certifikovaného ekologického zemědělství a ve složení nenajdete SLES, SLS, parabeny, barviva ani PEG.

Zacíleno na problém

V nabídce najdete nejen šampony a kondicionéry pro různé druhy vlasů, ale také pečující a vyživující masky, tonika nebo esenciální oleje cílené na konkrétní vlasový problém. Můžete si vybrat kombinaci produktů přesně podle potřeb vašich vlasů a dopřát jim výživu, kterou potřebují. Vaše vlasy tak mohou být každodenně opečovávaný tak, jako byste se právě vrátila z profesionálního kadeřnického salonu.

Jedná se o osvědčené a účinné produkty. Nekupujete zajíce v pytli, ale výrobky značky, která má po celém světě tisíce spokojených zákaznic. Sinergy Cosmetics neustále pracuje na vývoji nových a inovativních složení, které vašim vlasům poskytují péči, jež si zaslouží a která jim dodá krásu, zdraví a lesk.

Zdroj náhledového obrázku: Pixabay

Štítky

Podobné články

Back to top button