Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Migrény: VIDEO – Může tento speciální piercing v uchu vyléčit migrény?

Migréna. Velmi nepříjemná bolest hlavy, která postihuje mnoho a mnoho lidí po celém světě. V USA je to více, než 29 miliónů lidí. Pulzující bolest hlavy, která má různou intenzitu a variabilní dobu trvání je nesnesitelná. Trvá od několika hodin přes několik dní. Bohužel migrény jsou obtížně léčitelné, často vůbec neléčitelné. Dost lidí tak sahá po lécích, které nepomáhají. V zoufalství lidé, kteří migrénami trpí, sahají po různých alternativních léčbách migrény.

Daith piercing

Nejnovějším lékem na migrénu může být daith piercing. Jde o piercing, který je specifický a není tak běžný, jako např. piercing v jazyku či pupíku. Je to piercing vnitřní chrupavky ucha. Po sociálních sítích koluje hodně příběhů a uvádí, že jakmile lidé vyzkoušeli tento daith piercing, jejich bolesti hlavy ustály. Lékaři přesně nevědí, jak tato metoda funguje, protože o ní neexistují žádné studie ani výzkumy.

Možný lék

Ano, někteří lidé tvrdí, že jde o nový lék na migrénu. Než se však do něj pustíte, doporučujeme se poradit s lékařem. Pokud se pro tento krok rozhodnete, je nutné, aby daith piercing provedl skutečný profesionál v renomovaném salónu, kde se dodrží všechny hygienické zásady. Piercing potřebuje zvláštní péči během procesu hojení.

Alternativní druh léčby

Mějte na paměti, že výše popisovaná metoda daith piercingu je známá jako alternativní metoda léčby migrény, znamená to tedy, že lékaři by ji pravděpodobně nedoporučovali. Metoda nebyla ani studována vědci a lékaři, neprobíhaly studie a výzkumy. Jsou však k dispozici příběhy běžných lidí, kteří trpěli migrénami, tuto metodu vyzkoušeli a ona pomohla. Své zkušenosti, proto šíří dále skrz sociální sítě.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button