Spolupráce

Hledáte spolehlivého a levného dodavatele zlata?

Ke které investici se nejčastěji obrací konzervativní investoři, kteří se nebojí držet investiční produkty dlouho a zaměřují se především na trvalý růst? Odpovědí je investiční zlato. Tento drahý kov má dlouhou tradici a jak ukazuje historie, může se pochlubit i velmi pěknou bilancí ohledně růstu své ceny. Dokáže spolehlivě odolat politickým i ekonomickým změnám a neustále si drží svou neochvějnou pozici na trhu. Pokud i vy chcete do zlata investovat, obraťte se na nejlevnějšího prodejce zlata v ČR, kterého najdete na webu zlatemince.cz. Širokou nabídku dostupných produktů si tak můžete projít online a vybrat si, co se vám líbí, nebo raději navštívit osobně prodejnu v Praze v budově Obecního domu. Abyste nezabloudili, použijte služební vchod a vydejte se až do druhého patra, kde na vás čekají ochotní pracovníci připraveni vám poradit s vaším investičním záměrem. Za nízké ceny získáte zlato i v Brně, a to v nádherné budově Dornych, kousek od nákupního centra Vaňkovka.

Cena a kvalita musí jít ruku v ruce

Tento obchodník láká zejména na nízké ceny a vysoké skladové zásoby. Vybrat si tedy můžete cokoliv a prakticky vše může být hned vaše. Nakupovat můžete nejen investiční zlato, ale také stříbro, a tímto způsobem uložit své peníze tak, aby se jejich hodnota v čase zvyšovala. Jde o způsob, jak své finanční prostředky uložit bezpečně a smysluplně.

Ceny zlata jsou u tohoto prodejce skutečně bezkonkurenčně nízké – to si sami ověřte na stránce investiční zlato. Ceník v eurech je pak na stejné stránce investičné zlato i pro ty, kdo preferují nákup v zahraniční měně. Skvělý servis i oblibu u zákazníků demonstruje také první místo v loňském srovnání finančních produktů v kategorii prodejců drahých kovů (soutěž pořádá server Finparáda společnosti Scott&Rose). Můžete si tedy být jisti, že se svěříte do správných rukou a nebudete zklamaní.

Zlato má nekonečný potenciál

Zlato lze považovat za jeden z nejstarších investičních produktů, ale zároveň rozhodně nepatří do „starého železa“. Pořád je pro investory velmi zajímavé – to koneckonců dokazuje i poměrně rapidní nárůst jeho hodnoty v posledních měsících. Aktuálně je zlato skutečně na svém historickém maximu, ale analytici věří, že zde to rozhodně nekončí. Zdá se, že cena zlata bude ještě minimálně nějakou dobu stoupat, a proto není lepší čas kdy nakoupit, abyste již brzy mohli sčítat své zisky. Pořád navíc platí, že zlato je především dlouhodobým investičním produktem, který se vyplatí držet celá desetiletí – pak můžete vidět nejmarkantnější zisky. Navíc vás nerozhodí krátkodobý pokles cen vyvolaný vnějšími faktory. Lze se spolehnout na to, že zlato bude vždy žádané a s omezenými zdroji samozřejmě stále vzácnější a vyhledávanější komoditou.

I malá investice se počítá

Bojíte se, že nemáte dost finančních prostředků, které byste mohli investovat? Díky obchodníkovi zlatemince.cz si uložit své peníze do zlata může skutečně kdokoliv. Můžete nakupovat i malinké slitky o hmotnosti několika gramů a pomalu si budovat své zlaté impérium – je to velmi snadné. Nenechte se ale zlákat pochybnými nabídkami některých finančních poradců. Nejspolehlivější je investice do fyzického zlata, které reálně máte ve svém držení. Poslat své peníze do akcií zlatých dolů nebo virtuálního zlata se může nevyplatit a vy snadno ztratíte své těžko nastřádané úspory. Nakupujte proto u osvědčených prodejců, kteří jsou schopni garantovat kvalitu výrobků a nabízí výhodné ceny, které korespondují s kvalitou nabízených produktů. Zlatemince.cz. mohou nabídnout nejen nízké ceny slitků, ale slibují také prestižní značky, jež jsou jistotou, že i po letech zlato snadno zpeněžíte.

Zdroj foto: Igor Zakharevich | Dreamstime.com

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button