Spolupráce

Moderní studium na European School of Business & Management SE

Máte zájem o rozšíření znalostí a prohloubení svých dovedností pomocí postgraduálního studia MBA? Zajímají vás názory profesionálů z oboru? Studujte MBA.


Studium MBA představuje postgraduální vzdělávací program, díky kterému si prohloubíte dosavadní vědomosti a získáte komplexní pohled na vybranou problematiku. Studium je postaveno na Oxfordském modelu výuky, který efektivně propojuje teorii s praxí a rozvíjí schopnosti a dovednosti každého studenta.

Široký výběr MBA specializací, ve kterých si najde každý dle svého zájmu a zaměření.


European School of Business & Management SE je škola s mezinárodní působností, která poskytuje profesní vzdělání v programech MBA, DBA, BBA, LLM a MSc. Studenti si díky Oxfordskému systému výuky blíže osvojí různé studijní, komunikační a praktické dovednosti, které mohou v budoucnu využít.

Unikátním aspektem na ESBM je obsahová skladba výuky, kvalitně propracovaný e-learningový systém, profesionální tým lektorů a možnost online studia. Díky studiu na ESBM získají studenti ty nejdůležitější informace a dovednosti z různých studijních odvětví, které mohou aplikovat do svých životů.

Nespornou výhodou studia na ESBM je možnost zahájení výuky kdykoliv během celého roku. Není tak potřeba čekat na zahájení studijních programů či řešit problematiku s otevřením požadovaného výukového programu. Na ESBM máte jistotu otevření každého studijního programu MBA, DBA, BBA, LLM či MSc nehledě na počet uchazečů.

Mezi vize ESBM patří:

  • Pomáhat studentům být úspěšnými v profesním, ale i osobním životě
  • Přinášet přidanou hodnotu našim studentům v podobě exkluzivních informací
  • Předávat globální informace a myšlenky, které pomáhají zavádět inovativní metody
  • Přinášet doporučení pro maximalizaci obratu firem našich studentů

A mnoho dalšího.

Připojte se k nám i vy a studujte na ESBM.

Zdroj náhledové fotografie: pexels.com

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button