Ostatní

Perfektní vlasy bez použití chemických přísad

Každá žena sní o dlouhých, hustých a zářivých vlasech. Bohužel realita je jiná. Většina žen má suché a lámavé vlasy, které jsou velmi poškozené. Velká část těchto poškození způsobí špatné kosmetické produkty. Máme pro vás přírodní řešení, které je velmi jednoduché a účinné. Na opravu svých poškozených vlasů potřebujete hlavně želatinu v prášku. To je vše.

Želatina je lék na poškozené vlasy

Želatina je výborným zdrojem bílkovin a aminokyselin, které jsou skvělým přínosem pro vaši pokožku, vlasy a nehty. Níže naleznete recept pro skvělou masku na vlasy, která vám pomůže vrátit zašlou slávu vašim kadeřím.

Potřebné ingredience:vlasy

  • 1 lžíce želatiny
  • ½ šálku mléka
  • 1 vejce
  • 2 lžíce octa
  • 2 lžíce olivového oleje

Příprava:

Jako první krok ohřejeme mléko. Přidáme želatinu a pořádně promícháme. Následně vložíme všechny ostatní přísady a směs znovu důkladně promícháme.

Po každém umytí vlasů, aplikujte tuto masku na mokré vlasy a nechte působit 30-40 minut. Pro ještě lepší výsledky použijte koupací čepici. Poté si umyjte vlasy jako obvykle. Užívejte masku dvakrát týdně a během 14 dní se projeví viditelné výsledky, z kterých budete nadšeni.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button