OstatníPéče o těloPřírodní léčba

Detoxikace nohou: I tímto způsobem můžete dostat toxiny z těla

Detoxikace je jednoduchý a účinný způsob, který vám pomůže odstranit toxiny z vašeho těla. Chcete-li detox těla provést, nemusíte složitě kombinovat různé potraviny. Detox nohou je považován za jeden z nejbezpečnějších detoxikačních forem. Existuje celá řada procedur detoxikaci nohou, detoxikační lázně či detoxové podložky. Vyzkoušejte jeden z těchto postupů, můžete si díky tomu přirozeně vyčistit tělo, což povede ke zdravému tělu.

Detoxikační podložky

Tyto podložky bývají obvykle vyrobené z bambusu a výtažků stromů. Můžete je najít v jakémkoliv zdravotním obchodě. Tyto podložky jsou známé také jako detoxikační náplasti. Pocházejí z japonské kultury, jsou velmi snadno k užívání. Aplikujte tyto podložky před spaním a jděte spát. Následující ráno je odstraníte. Většina uživatelů uvádí, že náplasti byly „zašpiněné“ toxiny, které se z těla odstraňují. Lidé, kteří používají tyto náplasti tvrdí, že je po použití méně bolí hlava, neobjevují se bolesti kloubu a jsou také méně unavení.

Iontové detoxikační lahvičky

Tyto lázně se používají k detoxikaci celého těla a to za pomoci nohou. Využívají elektrický proces, který vytváří negativní a pozitivní ionty v teplé slané vodě. Tyto lázně ionizují teplou slanou vodu se střídavými polaritami, zatímco relaxujete a užíváte si pocitu pohody, který pramení z čištění a namáčení nohou.

Abyste mohli detoxikovat nohy, budete potřebovat:

  • Bentonitový jíl
  • Epsom sůl
  • Horká voda
  • Jablečný ocet
  • Lavor nebo cokoliv jiného, kde si můžete namočit nohy

Postup:

Přidejte ½ šálku Epsom soli do vařící vody. Zatímco čekáte na ochlazení vody, přidejte 2 polévkové lžíce bentonitového jílu, 1 polévkovou lžíci octa. Chcete-li jej ředit, můžete přidat trochu vody. Zakryjte a nechte deset minut. Nohy do vody vkládejte až ve chvíli, kdy se voda ochladí. Nohy do této směsi namočte na minimálně 15 minut.

Během nasáknutí nohou jsou toxiny vyloučeny z těla. Tyto toxiny jsou totiž důkazem nezdravých stravovacích návyků, především přetrvávající konzumace nasycených tuků a zpracovaných potravin. Voda bude tmavší, pokud ve vašem těle jsou toxiny.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button