Ostatní

Fantastické fotografie mláďat v břiše matky

Výzkumníci z National Geographic dokázali neuvěřitelné: zachytili, jak vypadají mláďata různých zvířat v břichách svých matek. Díky nim si teď všichni můžeme prohlédnout, jak vypadají nenarozená mláďata všech našich spoluobyvatel na Zemi. A je to opravdu fantastický pohled.

K tomu, aby vědci dokázali vyfotografovat mláďata v břiše matek, potřebovali velké množství malých kamer zapojených přes systém 4D ultrazvuku. Díky tomu můžeme vidět, jak vypadají mláďata zvířat několik týdnů před narozením.

Vybrali jsme ty nejlepší fotografie, na které se můžete podívat níže.A pokud čekáte miminko i vy, můžete si s pomocí metody 4D ultrazvuku nechat pořídit podobný snímek. Dnešní technogolie jsou opravdu fascinující.

Slůně.
Telátko.
Malý tučňák.
Štěně.
Hříbě.
Malý delfín.
Malý netopýr.
Kotě.
Malý had.
Lvíče.
Malý žralok.
Malý gepard.
Dvě mláďata ledních medvědů.
Malá čivava.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button