Péče o těloPřírodní léčbaZdravé tipy

Zjistěte, jak eliminovat riziko rakoviny prsu a vytvořte si léčivou jílovou mast

Mnoho lékařských studií ukázalo, že u většiny žen začíná rakovina v horní část prsu a sice tam, kde se často aplikují kosmetické přípravky proti pocení. Za častý výskyt a šíření rakoviny prsu může také vysoká hladina estrogenu v těle. Kosmetika obsahující chemické látky, jako jsou propylenglykol, triclosan, paraben a další toxiny, má podobné vlastnosti, jako výše zmínění estrogen, a proto může být důvodem, proč se začnou tvořit rakovinotvorné buňky.

Vědci odebrali vzorky tkání u 17 pacientek, kteří trpí tímto onemocněním a výsledky byly šokující. Zjistili, že ženy, které často používají antiperspirantní deodoranty, mají usazenou slabou vrstvu hliníku na vnější části tkáně. Ovšem vrstva se nenacházela jen v oblasti podpaží, ale byla rozšířena až do centrální části prsa.

Nebezpečné chemikálie v kosmetice

Parabeny v kosmetice se tedy opravdu ukázaly jako rizikovou složkou deodorantů, které mají za následek výskyt rakoviny prsu. Výsledky byly zveřejněny v časopise „Magazín neoorganické biochemie“ v roce 2007 a doktor Drabe se o této studii vyjadřuje následovně: ,,Toto je první studie, která potvrdila akumulaci parabenu v prsní tkáni. Parabeny jsou v kosmetice používány jako konzervanty a přidávají se do řady kosmetických výrobků, ale i potravin. Podle toho, jak často tyto produkty využíváme, máme znečištěný organismus s velkým množstvím nežádoucích toxinů.“

Pocení má tedy velmi pozitivní vliv proti rakovině, umožňuje tělu fungovat správným způsobem a odplavit z těla škodlivé látky. Proto je velmi důležité, aby jste neuzavírali póry v oblasti podpaží. Tato oblast totiž představuje přirozenou detoxikaci těla a antiperspirantními produkty budeme této velmi prospěšné činnosti bránit.

Recept: Jílová mast na vyčištění těla

Určitě už vás zajímá recept, jak si tuto část těla pročistit.

Na mast budete potřebovat:

  • 3 kapky esenciálního oleje z rozmarýnu
  • 1 polévkovou lžíci organického jablečného octu
  • 1 polévkovou lžíci jílu
  • 5 kapek esenciálního oleje z koriandru

Here-is-How-You-Can-Eliminate-The-Risk-Of-Getting-

Všechny ingredience spolu důkladně promícháme a propracujeme do hladké směsi, která strukturou připomíná krém. Do podpaží naneseme tenkou vrstvu našeho krému a necháme ji působit po dobu několika minut. Poté místo omyjeme. Tuto proceduru opakujte denně po delší časový úsek, abyste pomohli toxinům z těla ven, snažte se po celé dny pít velké množství čisté vody.

glina-tretman-640x559-640x559

Zabraňte vzniku tohoto onemocnění a vyzkoušejte naší léčivou jílovou směs. V budoucnu budete možná vděčné, že jste se rakovině prsu vyhnuly.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button