Péče o tělo

Stiskněte body na dlani a netrpte bolestmi, když nemusíte!

O alternativní medicíně se již ví, že má v mnoha ohledech velký náskok před západní medicínou a to zejména, jde-li o zmírnění bolesti. Kombinace západní a alternativní medicíny je nejlepší způsob, jak pomoci svému zdraví. Řešení bolesti za pomoci alternativní medicíny je přirozené a bez negativního dopadu na náš organismus, jako například pomocí reflexní terapie. Hlavní principy reflexologie vedou k myšlence tlakových bodů na lidské dlani. Ty jsou propojeny s určitými částmi těla.

Stisknete-li palcem odpovídající bod vaší ruky po dobu 5 sekund a pak jej na 3 sekundy uvolníte, poté opět stisknete a tak to budete opakovat několik minut, několikrát denně, účinek se dostaví. Tuto metodu si můžete prohlédnout níže ve videu. V něm Dr. Oz, reflexolog, vysvětluje, že obě ruce a nohy je možno chápat jako mikrokosmos celého lidského těla.

5 lidí z publika vysvětlilo, co je trápí a jaká část těla jim působí bolest. Reflexolog vysvětluje, jaké části dlaně jsou propojeny s konkrétní bolestí v těle. Pak ukazuje různé formy masáže pomocí jedné ruky, které pomáhají zmírňovat bolest, která lidi aktuálně trápí.

Lidé v tomto videu trpí:

  • Zácpou a nadýmáním
  • Nespavostí a vyčerpáním
  • Přetížením
  • Bolestí za krkem
  • Nízkým libidem

Vysvětlení je fascinující, stačí video sledovat. Doktor ukázal, jak tuto metodu využít ke snížení boleti. Ve videu také popisuje, jaký pocit se vám při masáži konkrétních bodů dostaví. Pokud popisované pocity lidé cítí, je to jasný signál, že metodu masáže provádějí správně.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button