Přírodní léčba

Zahoďte chemii, je tu příroda, aby posílila ženské libido

Snížené libido se čas od času přinahodí, zejména v dnešní uspěchaném světě, kde lidé poměřují sílu a peníze. Sami jsme našimi nejhoršími nepřáteli, děláme příliš mnoho, jíme nezdravá jídla, a nejsme úspěšní v péči o naše zdraví a psychiku. Nejlepší rada pro ženy zažívající sníženou sexuální touhu je zpomalit, najít si čas na meditaci a odpočinek, pravidelně cvičit, a zlepšit příjem živin konzumací stravy bohaté na rostlinné produkty.

Mezi změnu stravovacích návyků pro upadající ženskou sexuální energii, patří konzumace přírodních doplňků stravy. Mnoho z nich se již jistě nachází ve vaší spíži. Je to opravdu požehnání, že farmaceutické firmy nerozluštili záhadu, jak posílit sexuální výkon žen. Přestože farmaka jako Viagra poskytují úlevu pro muže, také přináší potencionální újmy na zdraví. Přírodní doplňky stravy jsou mnohem bezpečnější a často i efektivnějším řešením!

Přírodní afrodiziaka pro ženské libido

Afrodiziaka jsou definována jako „Potraviny, nápoje nebo léčiva, která stimulují sexuální chtíč.“ Těchto šest afrodiziak bylo užíváno po tisíce let v ájurvédských praktikách. Ájurvéda je tradiční medicína Indie, která se zaměřuje na správní rozhodnutí týkající se těla a mysli. Vyzkoušejte tato ájurvédská doporučení ve vašich stravovacích návycích, aby se vám vrátil onen žhavý oheň!

Kakao

Syrové (Raw) kakaové boby jsou chutnou superpotravinou s mnoha přínosy, včetně afrodiziakálních vlastností. Kakao obsahuje anandamid, který je známý jako „molekula blaženosti.“ Kakao je nacpané zdraví přínosným hořčíkem, fosforem, antioxidanty, a libido posilujícími arganiny a methylxanthiny. Pokud stále nejste přesvědčení dost na to, abyste nahradili čokoládu ve svých receptech kakaem, kakao také obsahuje fenylethylamin, také známý jako „chemikálie lásky“. Ten dokáže uvolnit dopamin do vaše mozku během soulože.

Pískavice řecké seno

Další chutný způsob, jak posílit vaše libido je pomocí semene této rostliny. Pískavice řecké seno byla užívaná jako afrodiziakum starými Římany, Egypťany, a Řeky. Chutná trošku jako javorový sirup nebo máslová karamela, a je užívána na ochucení jídel. V takových pokrmech slouží jako imitace javorového sirupu nebo se užívá v kořenících směsích. V Indii se listy této rostliny jedí jako zelenina. Byla užívána po staletí ženami i muži na posílení sexuální touhy a také na podporu zdravé prsní tkáně a produkce mléka u kojících žen. Klíčem pískavice jsou fytoestrogeny. Někteří lidé tvrdí, že tento přírodní doplněk stravy může dokonce zvětšit velikost ňader. Ať už vám může pomoci k plnějšímu poprsí nebo ne, je to jednoduchý a bezpečný způsob na vyzkoušení, abyste posílili své libido nebo velikost košíčku.

Zahřívací koření

Mnoho ájurvédských praktik pro posílení libida a metabolismu je o zvýšení teploty ve vašem stravování. Skořice, zázvor, a muškátový oříšek jsou zahřívací byliny, které zvyšují průtok krve ve vašich břišních a pánevních oblastech. Říká se, že stimulují chuť jak na jídlo, tak na sex. Můžete je brát ve formě kapslí, je však jednoduché je zařadit do mnoha receptů, zejména so horkých nápojů jako je čaj. Nebo můžete vyzkoušet nakládaný zázvor. Nejen že vám tato koření rozproudí krev v žilách, ale také zvýší vaginální vlhkost a posílí sexuální potěšení.

Šatavari

Šatavari také známé jako chřest hroznovitý, je adaptogenní bylina, které byla užívaná v indii po staletí jako ženské omlazující tonikum. Zpevňuje a tónuje reprodukční systém, poskytuje úlevu od nerovnováhy způsobené menstruací a menopauzou, a je efektivním lékem na premenstruační syndrom. Šatavari je tradičně nazýváno „ta, jež má tisíc manželů“ a lidé se domnívají, že zvyšuje ženské libido, právě proto aby byla žena schopná uspokojit těch tisíc manželů!

Datle

Toto exotické navlhlé ovoce dodává sladkost a sytost mnoha receptům a vašemu milostnému životu. V arabských kulturách je tradiční afrodiziakum zhotovené smíchám datlí s mlékem a skořicí. Toto úžasné ovoce obsahuje vlákninu a mnoho nesmírně důležitých živin, vitamínů, a minerálů pro celkové zdraví organismu. A čím jste zdravější, tím více energie a zájmu budete mít vůči romantice.

Mumio

Během teplejších letních měsíců ve vysokých nadmořských výškách Himalájí tato dehtu podobá minerální směs prosakuje z hornin. Nebude již žádným překvapením, že i tato hmota se používá po tisíce let v ájurvédské medicíně. Lidé používající mumio tvrdí, že mají větší výdrž jak na cvičení, tak sexuální aktivity. Bylo používáno jako afrodiziakum a jako léčba neplodnosti pro muže i ženy. Jedna z nevýhod mumia však je, že je hůře k dostání.

Vyzkoušejte těchto šest afrodiziak na obohacení jídel a vašeho milostného života. Pamatujte, že musíte zpomalit a zasvětit čas sami sobě a k těmto malým změnám ve vašem režimu ještě přidejte přírodní afrodiziaka do vaší stravy. Vychutnávejte si jedinečné momenty ve vašem živote a díky tomu najdete větší pocit naplnění ve všem, co děláte.

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button