KrásaPřírodní léčbaZdravé tipy

Na vrásky bez drahých krémů! Získejte mladistvý vzhled a hebkou pleť

Každá žena touží po zářivé a vyhlazené pleti. Jenže jak ji získat, když ani ty nejlepší krémy nefungují? Poradíme vám, jak to jde i bez nich! Zapomeňte, co vám radí reklamy a následujte naše rady.

Řešení je jednoduché – v lékárně požádejte o obyčejný krém na akné a ujistěte se, že má následující složky: kyselinu hyalorunovou a chlorid zinečnatý. Obě tyto léčivé látky se používají nejen k léčbě aknózní pleti, ale skvěle působí i proti vráskám.

Pamatuje ale, že tento krém musíte aplikovat pouze lokálně – jen na místa postižená vráskami. Pokud byste jej aplikovali na celý obličej, riskujete vysušení pleti.

Krásnější pleť je na dosah

Chlorid zinečnatý má silné regenerační účinky. Proto se používá v krémech na akné jako léčivá složka, která urychluje hojení komedonů. U vrásek ale působí tak, že pleť obnovuje a zjemňuje, navrací jí původní pružnost a hydrataci.

Kyselina hyalorunová účinně vyplňuje prohlubeniny v pleti – ve vašem případě tedy vrásky. Zlepšuje buněčný metabolismus a navrací pleti svěžest.

Kombinace těchto dvou složek má již při prvním použití úžasné výsledky. Pravidelná aplikace vede k celkově lepšímu stavu pleti, která je vypnutá, zdravě vypadající a hydratovaná.

Po tom přeci touží každá žena! Tak hurá do lékárny a už zítra se těšte na vše mladší já!

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button