Péče o těloPřírodní léčba

Předcházejte onemocnění srdce – 4 polévkové lžíce přírodního léku a je po problémech

Pokud často podléháte nachlazení nebo již máte kardiovaskulární problémy, budete muset udělat něco pro své zdravý a zvýšit celkovou odolnost.

Připravili jsme si pro vás návod, jak vytvořit přírodní lék, který ochrání vaše zdraví. Pouze tři složky vytvoří silný lék na všechny problémy se srdcem nebo nachlazením. Tento recept pochází z Německa a užívají ho lidé po celém světě.

Zázračný lék na srdeční choroby

Jak již bylo řečeno výše, na lék potřebujete pouze tři složky, které najdete v každé kuchyni. Připravte i česnek, citron a zázvor.

Co budete potřebovat:

  • 2 litry destilované vody
  • 4 organické citrony s kůrou
  • 4 hlavičky česneku
  • 4 cm zázvoru

Omyjte citron a nakrájejte ho na kousky. Očistěte česnek a oloupejte ho. Stejný postup aplikujte na zázvor. Všechny přísady vložte do mixéru a rozmixujte je, než dostanete homogenní směs.

Směs vložte do hrnce a mírně ji zahřejte. Přidejte vodu a míchejte, než se vše začne vařit. Jakmile začne lék bublat, odstraňte jej z tepla a dejte ho vychladnout.

Připravenou směs uložte do skleněných lahví nebo zavařovacích sklenic. Skladujte v lednici. Před použitím vždy protřepejte. Užívejte jednu sklenici dvě hodiny před večeří.

Zdroj: web cuisineandhealth.com, odkud jsme při psaní čerpali, již není v provozu, proto není možné zdroj navštívit.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button