Péče o těloPřírodní léčba

Péče o pleť – sérum, které může v mnoha věcech pomoci

Péče o pleť je pro spoustu žen důležitá a klíčová. Je nutno se o pleť starat, jinak se na ní objeví známky stárnutí, pupínky, akné a další a další problémy a potíže. V boji se stárnutím některé ženy jdou i tak daleko, že využívají chirurgických metod a služeb plastických chirurgů. Ne vždycky je to nutností, správná péče může spoustu věcí utlumit nebo jim pomoci. Například taková přírodní péče, která není založena na chemických látkách.

Péče o vaši pokožku

Může existovat spousta různých důvodů, proč se na pokožce objeví jizvička, akné, pupínek, ranky a podobně. Máte po ruce spoustu přípravků, které na poličce v koupelně slouží, ale ne vždycky umí pomoci. Vyzkoušejte přírodní metody. Například toto sérum na tvář je koncentrované silnými složkami a může pomoci k zesvětlení jizviček a tím pádem pomoci při péči o pleť.

Pečovat tedy o svou pokožku může být jednodušší. Bez drahých komerčních produktů, které ne vždycky mohou stoprocentně pomoci. Někdy se mohou objevovat dokonce nežádoucí účinky, kdy pleť nesnáší jednu z přísad v komerčních produktech dobře. Vyzkoušejte toto jednoduché a přitom silné sérum na pleť a uvidíte, jak skvělé účinky má. Dokáže pomoci v mnoha ohledech. Je napěchováno spoustou přínosných látek pro tělo. Co jednotlivé látky přináší?

Arganový olej – tento olej pomáhá vyživovat pokožku a také pomáhá v léčbě a zesvětlení jizviček, které se na pokožce mohou objevovat.

Hroznový olej – tento olej disponuje skvělými protizánětlivými vlastnostmi, které se dají využít v mnoha oblastech, například mohou pomoc zesvětlit jizvičky, pupínky nebo pomohou odstranit akné.

Vitamín E – tento vitamín je účinný při zesvětlování jizviček, při redukci akné nebo také při léčbě vrásek. Vitamín E je bohatý na antioxidanty a je také známý pro své intenzivní léčebné vlastnosti. Proto je velmi oblíbený v mnoha přípravcích a produktech, které pečují o pleť.

Citronový esenciální olej – tento esenciální olej je skvělým domácím lékem, je široce využíván po celém světě pro eliminaci jizev, pigmentace a skvrn.

Připravte si toto sérum pro pleť jednoduše a rychle v pohodlí domova. Je to snadné, následně používejte a uvidíte, jak vaše problémy s pleti mizí. Jak si toto sérum pro vaši pleť připravit? Jednoduše!

Co budete potřebovat:

  • 2 polévkové lžíce čistého arganového oleje
  • 2 polévkové lžíce čistého hroznového oleje
  • 1 čajová lžička vitamínu E (v podobě oleje)
  • 5 kapek citronového esenciálního oleje

Jak postupovat:

Do misky přidejte arganový a hroznový olej a promíchejte. Následně přidejte vitamín E v podobě oleje a citronový esenciální olej. Všechny ingredience pečlivě promíchejte a sérum máte připraveno. Pro lepší aplikaci přelijte do skleničky, která je opatřená kapátkem. Lépe se aplikuje na pokožku.

Jak toto sérum využívat:

Používejte dvě kapky séra na celý obličej před spaním. Nebo také můžete použít toto sérum ráno, pod make-up. Ze všeho nejdřív udělejte test na své pokožce, zjistíte tak, zda nejste na nějakou z výše uvedených složek alergičtí. Jizvičky, které chcete ošetřit musí být před každou aplikací čisté.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button