Jídlo a stravováníPéče o těloZdravé tipy

S touto léčbou zvrátíte ztukovatění jater a zhubnete!

Ztukovatění jater neboli steatóza je termín pro řadu stavů, které jsou způsobeny hromaděním tuku v játrech. Některé tuky v játrech jsou normální, ovšem jestli je to víc než 5 – 10% hmotnosti, pak už můžeme mluvit o onemocnění. Existují dva druhy těchto nemocnění. Alkoholové poškození jater a nealkoholové poškození jater. Druhé zmíněné onemocnění se může objevovat i u těhotných žen.

Steatóza jater

Toto onemocnění jater v rané fázi obvykle nezpůsobuje žádnou škodu. Když se však neléčí, může vést k vážnému poškození jater a to včetně cirhózy. Vysoká hladina tuku v játrech je spojená se zvýšeným rizikem vzniku problémů, jako například cukrovka srdeční infarkty nebo mrtvice. Pití alkoholu, kouření nebo konzumace zpracovaných potravin má vliv na játra a může způsobovat jedno z mnoha onemocnění jater, od abscesů až po rakovinu.

Jestliže vám bylo diagnostikováno toto onemocnění jater, ptáte se jistě, jaké jsou možnosti léčby. Ztukovatění jater je onemocněním častým, trpí jim miliony lidí po celém světě. Vzhledem k tomu, že tento zdravotní stav je převládající, byly provedeny studie, které řešily tento problém. Níže vám přinášíme návod na přírodní léčbu, které může pomoci odstranit jakýkoliv problém s játry a detoxikovat je. A to vše ve velmi krátkém čase.

Ingredience:

  • ¼ šálku pomerančového džusu
  • ¼ šálku za studena lisovaného olivového oleje
  • ½ lžíce mletého česneku
  • ½ lžíce strouhaného zázvoru

Postup:

Smíchejte olivový olej s česnekem a dejte do pomerančového džusu. Dejte do mixéru a mixujte, dokud vám nevznikne homogenní směs. Několik vteřin před dokončením přidejte půl lžičky nastrouhaného zázvoru. A máte hotovo!

Jak konzumovat?

Tento blahodárný koktejl byste měli popíjet ve večerních hodinách a to tři dny po sobě. Doporučujeme také do stravy přidat jablka, hroznové víno, celozrnné výrobky, mrkev, řepu či popíjet zelený čas. Uvidíte, jak skvělých výsledků s tímto přírodním lékem dosáhnete!

Zdroj

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku a na celém webu Vitalitis.cz psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Štítky

Podobné články

Back to top button